Twitteris kogu populaarsust postitus, mille on teinud Joosep. Noormees jagab pilti tšekist, kus on kirjas tema 1350 eurot maksma läinud tellimus. Isu oli nii suur, et Joosep otsustas tellida 500 juustuburgerit ja 500 kanaburgerit.

Hiljem on Joosep jälgijatega jaganud videoklippi ja pilti, millel oma hiigeltellimuse rõõmsalt kätte on saanud. Näib, et noormees ei plaaninud kõiki burgereid siiski ise ära süüa, vaid jagas need õnnelikele möödakäijatele.

McDonald's restorani juhataja rääkis Kroonikale, et tegu oli ühe suurima ühekordse tellimusega Eesti McDonald'si ajaloos. "Köögis aitas tellimust täita 7 töötajat, kes samal ajal valmistasid ka teiste klientide eineid."

Kuigi võiks arvata, et selline ootamatu hulk võtab kõvasti aega, siis burgerite valmistamine läks kiiremini kui oodatud. "Meie meeskond on saanud põhjaliku väljaõppe, mistõttu suutsime niivõrd suure tellimuse kiirelt ning kvaliteetselt valmis teha. Kokku võttis 1000 burgeri valmistamine aega ligikaudu 2,5 tundi."

McDonald'si juhataja tunnistab, et sellised väljakutsed on vaid rõõm. "Meil on hea meel, et kliendid usaldavad meid ja esitavad meile suuri
väljakutseid. Loodame, et klient nautis oma einet!"

Kuigi mitmed huvilised on uurinud, miks Joosep sellise ostu tegi, siis nende küsimused on kahjuks vastuseta jäänud.