Sellal kui linn valmistub Põhja-Ameerika suurimaks arvutiala messiks, teevad prostituudid, stripparid ja eskorditeenistused ettevalmistusi tegevusrikkaks nädalaks.

Las Vegase Konverentsikeskuses ja Sands Expos toimuv mess tõmbab eeldatavalt ligi 220.000 inimest, neist enamus parimas elueas mehed.

Selle asemel, et imetleda kauneid maale Bellagio või Veneetsia kasiinos, ruttavad paljud messikülalised kahtlemata striptiisiklubidesse.

“Arvutifriikidele meeldivad posti najal väänlevad naised,” võttis asja kokku ühe klubi suhtekorraldaja.

Messiks valmistudes on paljud kasiinod jätnud ära traditsioonilised Broadway stiilis etendused ning tellinud kohale räigemad showtüdrukud.

Riviera hotell on palganud lisaks tavalisele revüüle paar pornostaari, et vürtsitada silikoonirikaste Crazy Girlside etendust ja lõbustada härraseid Silicon Valleyst.

“Konverentsidel on nad väga vaiksed ja professionaalsed. Aga Crazy etendusel nad huilgavad ja möllavad. See on tõeline põrgu,” kommenteeris hotelli suhtekorraldaja.

Kuigi Las Vegases on prostitutsioon ebaseaduslik, ei ole see seda naabruses asuvas Nye maakonnas. Tuhanded konverentsikülastajad voorivad taksode, limusiinide ja isegi helikopteritega kõrbelinna Pahrumpi külje all asuvatesse bordellidesse.

“Meil on pidevalt külastajaid,” kommenteeris üks Sherri’s Ranchi lõbutüdruk. “Klientide arv on kasvanud kolme-neljakordseks.“