Fox News kirjutab, et pentsik töökuulutus riputati internetti selle nädala hakul. Selle avaldas üks lapsevanem, kes kirjeldab, et tema täisealiseks saanud tütar õpib Leedsi Ülikoolis esimesel kursusel juurat. Neiu on pärit Kanadast.

"Tal on olemas autojuht, kes toob vajaliku toidukraami ja sõidutab teda linnas ringi, aga oleks vaja, et ta pääseks stressist, mis kaasneb riiete pesemise ja söögi tegemisega," seisab kuulutuses. "Kandidaat ei pea olema professionaalne kokk, ta peab lihtsalt hakkama saama sellega, et tütar toituks tervislikult ja et külmikusse oleks varutud vajalikud asjad," märgib lapsevanem.

Ta lisab, et tütar elab Leedsi südalinnas kahetoalises korteris, kus olemas korralik köögivarustus. Töö on poole kohaga, nõutakse ka vähemalt aasta pikkust kogemust lapsehoidjana.

Kuulutus hakkas sotsiaalmeedias kohe oma elu elama. Ironiseeriti, et kui noor naine diivanil ootab, mil toit tuuakse, peavad tema kursusekaaslased kuskil söögikohas tööd rabama, et elatist teenida.

Üks inimene märkis sedagi, et kuidas tulevane advokaat üldse oma ametis hakkama saab. "Teda küll end esindama ei palkaks."

Samal ajal leidis palju kajastust ka üks töökuulutus, kus Londonis elav noorte seltskond otsis elustiilinõustajat, kes hoolitseks, et nad igal hommikul õigel ajal üles ärkaks ning organiseeriks nende sotsiaalseid tegemisi.