The Sun kajastab, et mees kirjutas oma probleemist internetilehekülje Reddit foorumis. Ta ütles seal, et kui lapsed sündisid, tegi ta neil vahet, sest oli nendega kogu aeg ninapidi koos.

Nüüd aga on see keerukam. Ta ise veedab suure osa ajast tööl, lisaks on naisel kombeks lapsi sarnaselt riietada. "Ta arvab, et on armas, kui neil on samad riided," lisas ta.

Iga kord, kui ta hõikas vale nime, sai naine vihaseks. Lõpuks otsustas mees lahenduse leida. Ta tegi mõlema lapse käele (ühel paremale, teisel vasakule) markeriga pisikese täpi. Alguses skeem töötas ja naine ei saanud aru, kuid ühel hetkel ta taipas ja siis oli suur tüli majas. Nad ei rääkinud mitmeid päevi.

Mees küsis nõu, mis ta tegema peaks. Postitus sai üle 1000 kommentaari. Üldiselt oldi mehe suhtes mõistvad ja soovitati tal naisele rahulikult selgitada, et lapsed on ülisarnased ja ehk oleks võimalik, et naine ei riieta neid ühtemoodi.

Samas oli ka inimesi, kes heitsid mehele ette, et ta nii tähelepanematu. Viidati, et naine sünnitas kaks last ja hoiab neid igapäevaselt, loomulikult on solvav, kui laste isa neil isegi vahet ei tee.