KÄED TÖÖLE! Tõelised mehed masturbeerimist ei karda, kuid liiga tihe eneserahuldamine võib nad isekaks muuta, kirjutab SL Õhtuleht. Seepärast proovi järgmist harjutust — kui masturbeerid, siis selle asemel, et pärast orgasmi saamist kohe magama minna, lõpeta veidi enne ejakulatsiooni. Siis võta end kokku ja korda kogu protsessi. “See muudab erutumisskeemi sarnasemaks naise omale, kes kogevad multiorgasme,” räägib William Hartman seksuaalsuse teadusuuringute ühingust.

TRENNI MUSKLIT! Oma meheuhkuse vastupidavust saad suurendada väikeste akrobaatikatrikkidega. Võta pabersalvrätt, aseta erutusseisundis peenisele ja proovi see oma musklit kasutades põrandale lennutada, soovitavad New Yorgi inimseksuaalsuse keskuse eksperdid. Siis suurenda raskust — proovi sama riidetaskurätiga, ja kui ka see liiga kerge tundub, siis korda sama trikki märja taskurätikuga.

ÄRA KARDA MÄNGIDA! Tõeline mees ei pelga erutumisprobleemide korral väikest abi paluda. Paku partnerile välja, et mängite enne voodisse minekut keerukuju — loomulikult alasti ja duši alt tulles, kui kehad on märjad. Mäng aitab pinget maha võtta, vabaneda piirangutest ja võtta positsioone, milles te just eriti tihti ei viibi.

HARJUTA! Heast varustusest pole mingit kasu, kui sa seda ei kasuta. Mehed on loodud teise ringi seksi jaoks — see nõuab muidugi hulga rohkem pingutust kui esimene. Kuid harjutamine teeb meistriks, pärast kaht nädalat ranget teise ringi seksikuuri naudid juba kõrgema taseme orgasme ja oskad ka naise mitu korda õnnelikumaks teha.

KATSETA UUSI ASENDEID! Kui probleem on erutuse säilitamises vahekorra ajal, palu naist, et ta oma jalad kokku surub ja aseta enda jalad naise omadest väljapoole. See surub vagiina kokku ja lisandunud hõõrdejõud võimaldab sul finišini vastu pidada.