Kui Priscilla ja Elvis 1959. aastal kohtusid, oli naine vaid 14aastane - kümme aastat Elvisest noorem, vahendab Daily Mail. Kuigi suhe oli algusest peale seksuaalne, paistis see väljapoole magus ning süütu, ületades vanusepiirid. See ei olnud aga rokikuninga ainus suhe alaealise tüdrukuga.

"Noored teismelised tüdrukud olid ta kinnisidee," rääkis Elvise endine meeskonnaliige Lamar Fike. "See hirmutas meid kõiki südamepõhjani."

Selline veider kiindumus sai alguse Elvise lapsepõlvest. Elvisel oli ka kaksikvend Jesse, kes suri hällisurma. Tema ema Gladys kiindus pärast ühe lapse kaotust allesjäänud poega sedavõrd tugevalt, et isegi täiskasvanuna oli pojal ja emal oma salakeel, milles nad suhtlesid.

Kui Elvise ema 1958. aastal kollatõppe suri, oli poeg nii muserdunud, et püüdis end matustel ema kirstu kõrvale heita. Kontrollifriigist ema mõjutas kogu Elvise edaspidist suhtlust naistega - noormees oli täiskasvanute teemades äärmiselt ebakindel.

Kui Elvis kuulsaks sai, püüti staarile erinevaid kaunitare käekõrvale sokutada, Elvis oli huvitatud aga ainult noortest "kirssidest", nagu ta ise tüdrukuid kutsus.

Teiste hulgas oli üks "kirssidest" 14aastane Jackie Rowland, kelle ema Marguerite viis tütre 1956. aastal Floridas Presley kontserti vaatama. Häbenemata tegi Elvis Margueritele ettepaneku, et ta võiks tema tütre baari viia, lubades tüdruku eest korralikult hoolitseda.

"Ei, härra," ütles ema Presleyle. "Mu tütreke on alaealine ja ta tuleb koos minuga koju."

Enne lahkumist ütlest Elvis aga noorele Jackiele "Kui sa suureks kasvad, siis saad sa minu omaks."

Mõne kuu pärast oli Elvisel haarem, mis koosnes kolmest alaealisest tüdrukust. Üks neist oli 13aastane tumedapäine Frances Forbes.

"Ta ei pööranud mulle varem mingit tähelepanu, kuid kui ma sain 14, märkas ta mind," rääkis Frances. "14 oli Elvise jaoks maagiline iga. Päris tõsiselt kohe."

Koos teise kahe tüdrukuga oli Frances palutud salajastele pidžaamapidudele Elvise magamistoas.

Nendel pidudel õpetas laulja tüdrukutele, kuidas teha silmameiki nii, nagu see Elvisele meeldis - tugev lauvärv ja rohke ripsmetušš. Pidu jätkus kõditades ja musitades ning kuigi seksini asi ei jõudnud, ületas see tihti sõbralikkuse piiri.

Frances tunnistas, et kui Elvis oleks peale käinud, oleks ta ilmselt temaga maganud.

Kuigi mees jätkas trioga kohtumist, kasvas ta iha noorte tüdrukute vastu ning 1957. aastal palus ta oma agenti Byron Raphaeli, et too talle rohkem tüdrukuid otsiks. Kuna sajad tüdrukud ihaldasid rokikuningaga kohtumist, ei olnud ilusate plikade leidmine raske töö.

Kuigi Presley praalis, et talle meeldib "kuum ja karm" seks, tunnistas Raphael, et tegelikult oli Presley huvitatud rohkem eelmängust ja seda eriti "kirsside" puhul.

Agent rääkis, et ühel õhtul, kui ta kolm noort tüdrukut Elvise magamistuppa viis, olid tüdrukud peagi alasti. Presley jättis aga aluspesu selga ning ainult suudles ja hellitas tüdrukuid. Lõpuks jäi mees tüdrukute keskel magamas, taustal kõlamas Elvise enda plaadid.

Hämmastav oli agendi sõnul see, et tüdrukute vanemad lubasid tütardel mehe juures ööbida. Aga ilmselt muutis Elvise nimi nii mõnegi lapsevanema arvamust.

Ka sel ajal, kui Elvis ja nooruke Priscilla juba koos elasid, jätkas mees sama rada. Vahepeal oli staaril korraga suhe viie naisega.

Elvis ei saanud noortest tüdrukutest üle aga ka juba vana mehena. 1974. aastal, kaks aastat pärast Priscilla ja Evise abielu lahutamist oli Elvisel lühiajaline suhe 14aastase Reeca Smithiga, kelle sõnul ei läinud suhe aga süütutest suudlustest kaugemale. Iseasi muidugi, kui süütud üldse saavad olla 39aastase mehe ja 14aastase tüdruku suudlused.

1977. aastal suri Presley südamerabanduse tagajärjel, mis ilmselt oli tekkinud aina süvenevast narkomaaniast.

Ajalugu paistab aga korduvat. 1994. aastal abilellus Elvise tütar Lisa Marie popikuningas Michael Jacksoniga - mehega, keda süüdistati tol ajal pedofiilias.

Kogu info on pärit Alanna Nashi kirjutatud elulooraamatust "Baby, Let's Play House"