Ja tõepoolest, ka Jackie abikaasaa John oli ametisse astudes noor ja vitaalne ning nagu Barack’i ja Michelle’i puhul, nii ei olnud ilmselt ka nende puhul raske ette kujutada, kuidas ja kui palju nad omavahel seksivad.

Teravmeelsed kolumnistid on väitnud, et poliitiku populaarsus on otseses sõltuvuses tema seksikusest. Ehk siis võidab see mees, kelles on kõige rohkem toorest seksi. Ja Barack’is seda ju on!

Isegi Hollywoodi ühel kuumimal näitlejataril, tänase päeva Marilyn Monroe’l Scarlett Johanssonil läksid jalad nõrgaks, kui Barack talle läbi oma sekretäri ühe meili saatis.

Seksikas mees nõuab aga enda kõrvale seksikat naist. Kui vaadata Prantsusmaa presidenti Nicolas Sarkozyd nüüd, siis saab üsna ruttu selgeks, kellele ta võlgneb oma äkilise ning ootamatu sära.

Loomulikult Carlale! Carla on ilus ja õrn, oskab hästi riietuda ning on lisaks sellele veel andekas. Ning ilmselt just tänu temale näib seksikas ka lüheldane ja nohiklik Nicolas. Kui tema kõrval on selline naine, siis selles mehes lihtsalt peab midagi olema!

Või mis oleks meie oma Toomas-Hendrik Ilves Evelinita? Üks järjekordne uimane ja suure õllekõhuga poliitik, kes pealegi räägib eesti keelt aktsendiga. End supervormi ajanud Evelini kõrval on aga temagi — kah seksikas. Vähemasti me võime kujutleda, kuidas Evelin ja Toomas seksivad.

Või panustada teisele kaardile ehk arunatukesele, sest näiteks Nancy Reagan ei olnud seksikas, kuid ta oli tark. Niisamuti Ingrid Rüütel. Eriti veab muidugi neil poliitmeestel, kelle naine on nii seksikas kui tark ja siin ei ole minu meelest Michelle Obamale võrdset.