Aadressi sisestanud inimene suunatakse automaatselt edasi lehele „litsid.ee“, kus asub sadu erootiliste piltidega vürtsitatud kuulutusi. „Ilus blond 35a, 160, 60. Pakub sex, suusex, 69, kunilingus. Lasnamäel, puhas korteris. Tule ja naudi. 1 tund 70 evro,“ on vaid üks stiilinäide. Nimistus leidub kaaslasi igas vanuses. Ja ka odavama raha eest. Uurisime klubi omanikult, meelelahutusärimees Sten-Erik Jantsonilt, mis värk on. Jantson oli kummalise olukorraga kursis, kuid jäi äärmiselt napisõnaliseks. Selgus, et kuigi CatHouse'i kaubamärk kuulub endiselt temale, on klubi endise veebilehe domeen „cathouse.ee“ registreeritud hoopis ettevõttele Firecap OÜ, millega Jantsonil enam mingit seost ei ole.

Kahtlane firma läks pankrotti
„Nad rentisid minu käest teenust ja haldasid klubi veebilehte. Kui ma ei eksi, siis katkesid meie suhted juba märtsikuus,“ seletas Jantson. „See on väga ebaprofessionaalne käik nende poolt, aga paraku on nemad ainsad, kel on sellele lehele ligipääs,“ lisas mees.

Aga mis firma see Firecap OÜ selline on? Äriregistri ja krediidiinfo andmeil on firma ainsaks kontaktisikuks märgitud soome ärimees Arto Kalevi Autio, kelle ettevõtted on viimastel aastatel ostnud kokku mitmeid hinnalisi kinnisvaraobjekte Tallinna vanalinnas ja selle ümbruses, muuhulgas näiteks Toompea nõlval paikneva puumaja, kus asus aastakümneid Maalehe toimetus. Arto Kalevi Autio ise kinnitas telefoni teel, et kuigi ta oli antud ettevõttega minevikus seotud, puudub tal täna sellega igasugune seos. Aadressile Tartu maantee 2 registreeritud Firecap OÜ suhtes alustati muide kaks nädalat tagasi pankrotimenetlust. Kolmapäeva hommikuse seisuga oli neil endiselt ligi 6000 eurone maksuvõlg.

Litside taga võib olla häkker
Lugu muutub aga veel veidramaks, kui uurida järele, kelle nimele on registreeritud domeen „litsid.ee“, kuhu pahaaimamatu külastaja ümber suunatakse. Viimase omanikuks on Aleksei Sivtsev – sama mees, kelle nimi jõudis paar aastat tagasi leheveergudele seoses uudisega, et veebikülje „wikipedia.ee“ külastajad suunatakse miskipärast automaatselt edasi lehele „fuck.ee“, mille sisu on identne „litsid.ee“ omaga. Eelmisel korral oli Sivtsevi trikk üsna lihtne, kuna domeen „wikipedia.ee“ kuulus samuti temale. Veebientsüklopeedia Wikipedia eestikeelse versiooni õige aadress on hoopis „et.wikipedia.org“, kuid sellest hoolimata tõlgendas Eesti Interneti Sihtasutus Sivtsevi tegevust õigusvastasena ja võttis eksitava domeeni tema käest ära. Nüüd on mees tagasi vanade tempude juures ning kuidagi on tal õnnestunud klubi endine veebileht müstilise pankrotistunud firma käest kaaperdada. Ilmselt on selleks kasutatud murdskriptimist – häkkerite võtet, mille tulemusena hakkab server algupärase info asemel edastama kasutajale hoopis kurikaela sisestatud infot.

Vana aadress ja uus aadress on jälle vahetuses
Äärmiselt segaseks muudab kogu olukorra veel tõik, et üritades leida klubi kodulehte otsingumootoris Google, leiab inimene esmalt endise lehe „cathouse.ee“, mitte uue, õige ja klubiga päriselt seotud aadressi „cat-house.ee“. Kuigi uus sidekriipsuga versioon on Jantsoni sõnul täna asutuse õige koduleht, seisab seal kontaktandmetes endiselt vana domeeni nimega meiliaadress „cathouse@cathouse.ee“. Samas kohas eksponeeritud telefoninumber pole aga üldse kasutuselgi!
Turismiportaal „turismiweb.ee“ seostab uut sidekriipsuga domeeni jällegi salapärase firmaga Firecap OÜ.  Sten-Erik Jantsoni Facebooki kontaktilehel seevastu ilutseb vana, ilma sidekriipsuta aadress, kust saab nüüd prostituute tellida. Üsna segane lugu igal juhul.