Kihlasõrmuse valimine pole kahtlemata lihtne, aga sellel on pigem sümboolne tähendus. Mõnede inimeste jaoks on aga kihlasõrmuse välimus ja maksumus väga olulisel kohal. See on lausa nii tähtis, et abieluettepanekule mõtlev noormees tehakse juba enne ettepaneku tegemist maha. Lisaks on mõne jaoks kihlasõrmus ka enesehinnangu mõõdupuuks: kui sõrmus on odav, siis järelikult pole sa ka ise palju väärt.

Nimelt mõtles üks mees abieluettepaneku tegemisele ja soetas selleks tarbeks kihlasõrmuse. Ehte leidis kogemata üles aga noormehe tüdruksõber, kes oli sõrmust nähes ilmselgelt pettunud.

Tüdruksõber tegi sõrmusest foto, postitas selle sotsiaalmeediasse ja kirjutas postituse juurde teksti, millega ta soovis anda teistele teada, et sõrmus mõjub talle häbistavalt. Lisaks küsis pettunud naine rahvalt nõu, kuidas öelda noormehele taktitundeliselt, et viimane hankigu parem sõrmus, vahendab Mirror.

Keegi tegi postitusest ekraanitõmmise ja postitas selle veebilehele Reddit. Seal hakkasid inimesed aga teravat arvamust avaldama. Näiteks kirjutas üks, et kui rahulolematu neidis ütleks abieluettepanekut planeerinud noormehele ära, siis oleks see parim asi, mis selle kutiga juhtuks. Teine lisas, et võib-olla polnud sõrmus kapriissele tüdruksõbrale mõeldudki. Kolmas pakkus, et vahest kuulus sõrmus noormehe emale või vanaemale ja ta tahtis, et seda kannaks tema kihlatu.

Hea lugeja, mida arvad sina?