Surnuks kägistatud Albina elutu keha leiti Moskva rahvusvahelise lennujaama lähistel asuva hotellitoa vett täis vannist. Stjuardess kasutas hotellituba lendude vahel puhkamiseks. Naine oli mitmel korral tuba jaganud Nikita E. nimelise mehega, keda politsei nüüd taga otsib.

Politsei kahtlustab, et tegemist võis olla naise armukesega. Albina sõbrad ega perekond ei olnud teadlikud, et naine sellise mehega aega veedab. Ühe teooria järgi kohtusid nad mõnes kohtingurakenduses.

Enne hotelli ees taksosse istumist pikendas Nikita toa renti veel üheks ööpäevaks. Surnukeha avastasid hotelli töötajad.

Naine töötas stjuardessina lennufirmas I FLY, ta oli reisinud Hiinasse, Vietnami ja mitmetesse Venemaa linnadesse. Noor ja kaunis naine oli enne lennutööd õppinud parameedikuks.

Naine oli alles kolm kuud tagasi Moskvasse kolinud, varem elas ta Naberežnõje Tšelnõs.

"Ta soovis juba ammu stjuardessiks saada. See oli tema unistus. Ta oli selles firmas kolm kuud töötanud. Ta oli väga rõõmsameelne inimene," rääkis üks Albina sõbranna.

Naise õde sõnas, et Albina oli kaunis ja õnnelik noor naine. "Ma ei suuda uskuda, et ma teda enam kunagi ei näe!"

Õde ei olnud teadlik, et naisel kaaslane oleks. "Tal ei olnud meest. Ma küsisin ikka talt eraelu kohta, kuid ta ütles, et selleks on liiga vara."

"Sotsiaalmeedias oli tal palju fänne. Kuid tõsist suhet tal ei olnud. Ta oli mu õde, ma teaks sellist asja," tõdeb ta.

Uurijad vaatasid mõrvapaiga üle, samuti on luubi alla võetud naise sotsiaalmeedia. Võimaliku mõrvari leidmiseks on Venemaal käivitatud inimjaht, videosid ja fotosid Nikitast on jaganud ka sealsed meediakanalid.