Brunner on Mary Brunneri, kes oli “perekonna” liige juba eos, poeg ning ka tema sünnitunnistusel on isaks märgitud Charles Manson. Robertsil see-eest pole esitada ei dokumente ega DNA-testi, et ta on kultusrühmituse liidri poeg. Enda sõnul hakkas ta pärast oma kasuema surma otsima bioloogilisi vanemaid ning tema ema sõnul oli Manson ta vägistanud narkoorgia käigus.

Nimelt võitlevad väidetavad poolvennad Mansoni kirjasõbra Michael Channelsi ja võimaliku pojapoja Jason Freemaniga. 51-aastane Channels, kes oli kultuse juhiga 30 aastat kirjavahetuses, on 2002. aastal vormistatud testamendi järgi Mansoni pärija. Roberts leiab aga, et tegemist peab olema võltsinguga: “Ma sügavalt kahtlen, et mu isa tahtis Channelsit enda maiste jäänuste üle otsustama. Ta on suvaline kollektsionäär, kes tahab mu isa surnukeha pealt teenida” Freemani kohta rääkis Roberts aga, et kuigi too on väidetavalt Mansoni lapselaps, ei ole ta vanaisaga kokku puutunud ja üleüldse tundub see sugulusside kahtlane. Nimelt olevat nad kaks aastat tagasi osalenud CNN-i poolt läbi viidud DNA-testis ning Freemani ja Mansoni sugulust ei tuvastatud.

Freeman on enda sõnul aga just nimelt Mansoni pojapoeg, tema isa Charles Manson juunior on kultuse juhi ja tema esimese naise Rosalie Willise poeg. Freeman ise paneb ka Robertsile puid alla, kuna tolle testament olevat võltsitud. Channels on aga tema sõnul alati vanaisa pealt raha teinud. Paraku ei ole Freemanil aga ühtegi dokumenti, mille järgi oleks Manson talle midagi jätnud. See-eest on mees juba aastaid üritanud ka enda Facebooki sõpradele tõestada, et on kurikuulsa liidriga suguluses.

Manson suri 83-aastaselt juba mullu novembris, ent kuna tema maiste jäänuste üle jageletakse, seisab laip endiselt koroneri surnukuuris.