Tema silmad on mustad, tema keel on must, tema keha on täis tätoveeringuid. Nii saab kirjeldada Prantsusmaa kõige enam tätoveeritud meest, kes kurdab, et ta on lasteaiakasvataja tööst ilma jäänud, kirjutab Independent.

Sylvain Helaine on viimased kaheksa aastat veetnud enda keha muutmisega ja sarnaneb nüüd rohkem muinasjutulisele kurjamile kui klassikalisele õpetajale.

Senimaani suutis 35-aastane õpetaja säilitada kolleegide, vanemate ja õpilastega head suhted, kuid olukord võttis uue pöörde, kui kolme-aastase õpilase, kes ei kuulu Sylvaini õpperühma, eest tehti kaebus.

Lapse vanem kaebas Prantsuse hariduskeskusele, öeldes, et tema lapsel tekkisid Sylvain Helaine'i nähes õudusunenäod. Kaks kuud hiljem öeldi õpetajale, et ta võib edaspidi õpetada vaid lapsi, kes on kuue aastased ja vanemad.

"Ma arvan, et otsus on üsna kurb," sõnas Sylvain. "Kõik minu õpilased ja nende vanemad olid minu välimusega harjunud, sest nad tundsid mind. Kui inimesed näevad mind eemalt, alles siis tekivad probleemid," lisas ta.

Sylvain Helaine alustas enda muutumisega 27-aastaselt, kui ta õpetas ühes Londoni erakoolis. Tätoveeringud tema kehal suurenesid ja suurenesid, kuni katsid viimaks terve tema keha ka näo.

Vaatamata tagasilöökidele ei kavatse Sylvain enda karjääri vahetada. "Ma olen algklasside õpetaja, ma armastan oma tööd," ütles ta, lootes, et õpilaste kokkupuude tugevalt tätoveeritud kehaga õpetab neid paremini mõistama neid, kes ei vasta tavapärastele normidele.