Anne-Marie Sim ja Brian Frain kohtusid teineteisega aastal 1999. Paaril oli vägev romanss ja nad otsustasid abielluda. Piiritu õnn ei kestnud siiski väga kaua, sest umbes kahe kuu pärast otsustas Sim kolida Manchesterist Šotimaale. Lahutust värske abielupaar sellest hoolimata sisse ei andnud.

Sim hakkas muutust ihkama viis aastat hiljem, kui oli leidnud uue armastuse ning soovis uuesti abielluda. Juba ühe kehtiva abielu tõttu, ei saanud realiseeruda aga tema soov uuesti naituda ning naine palkas oma esimese ametliku abikaasa leidmiseks appi advokaadi. Üritusest ei olnud palju kasu ja Frain jäi naise jaoks teadmata kadunuks.

Aastaid hiljem otsustas Sim ise eradetektiiviks hakata ning alustad otsinguid ei kuskilt mujalt kui Facebookist, mis teda hetkega mehe jälile viis. Suur oli tema üllatus, kui ta juba mehe profiilipildilt avastas, et kaasa oli vahepeal teise abielu sõlminud - peigmehes tundis Sim ära oma ammuse abikaasa, kuid mõrsja polnud kaugeltki mitte Sim. Eriti irooniline oli, et uus abielu oli sõlmitud samas kohas kus Simi ja Fraini omagi.

Sim võttis ühendust politseiga ning nüüd seisab Frain silmitsi kohtuasjaga- teda süüdistatakse kahenaisepidamises. Mees ise on enda kaitseks öelnud, et ei uskunud esimese abielu kehtivusse, kuna sisuliselt oldi abielus vaid kaks kuud ja seda kümme aastat tagasi. Frain abiellus teistkordselt aastal 2009. Fraini uus naine oli loomulikult kogu loo pärast väga pahane. "Kuigi olen ise olnud ennegi abielus, uskusin, et tegemist on Fraini esimese abieluga. Pulmad läksid hästi ja ma tõesti arvasin, et olen tema esimene naine," rääkis šokeeritud uus abikaasa.

Praeguseks on ka teinegi abieluliit lagunenud ning otsus, kas Fraini tabab reaalne vanglakaristus, võetakse vastu 7. augustil toimuval kohtuistungil.