Lihtsast kirurgilisest parandusest sai õudusunenägu, kirjutab msnbc.msn.com.

Doktor Antohy Youni sõnul oli ilmselt tegemist oskamatu või lohaka kirurgiga, sest implantaadi "taskud" olid Dinoral pärast operatsiooni rindade vahel ühendatud ning visuaalselt oli naisel üks suur ühendatud rind. See ei tohiks kindlasti nii olla.

Rinnaimplantaadid asetatakse rinna või rinnalihase alla spetsiaalselt lõigatud taskutesse. Kui tasku teha ekslikult liiga keskele, võib implantaat sealt välja lipsata ning keskele liikuda. Tulemuseks on see, et impantaadid on teineteise vastas, rääkis dr Youn.

Proua Rodriguez lisas, et sama kirurg opereeris tal ilma nõusolekuta silma lähedal asuvat armi, mille tulemusel ta ei saa enam silmi lõpuni sulgeda.

Dr Youni sõnul on vusserdajad, kes tegelevad plastilise kirurgiaga, tänapäeval väga levinud. Seetõttu alustab Ameerika Plastiliste Kirurgide Ühendus ohutuskampaaniat, mis räägib muuhulgas ka Dinora Rodrigueze juhtumist.

Rodriguez läks libakirurgi juurde sõbra soovitusel. Hiljem selgus, et isehakanud iluravijal ei ole sertifikaati ning naine kaebas ta kohtusse.

Dr Youn märkis, et tuhanded arstid tegelevad plastilise kirurgiaga omamata koolitust ega oskusi. Günekoloogid teevad rasvaimu, kiirabiarstid panevad pärast nädalavahetusekursust rinnaimplantaate. USAs on selline praktika laialt levinud.