The Mirror kirjutab, et mainitud kolmik elab Floridas. Nad olid lähedased juba keskkooliajast. 1990ndate lõpus Mike ja Denise abiellusid ning neil sündis tütar.

Mike töötas kindlustusagendina ning tema suurteks kirgedeks oli jahipidamine ning kalastamine. Kuna nende tegevustega kaasneb risk, hoolitses Mike selle eest, et ta oleks hästi kindlustatud. Tema viimane kindlustus õnnetuse puhul oli suurusjärgus 1,75 miljonit dollarit.

2000. aasta 16. detsembril läks Mike parte jahtima. Ta pidi pärastlõunal naasma, kuid seda ei juhtunud. Denise kuulutas abikaasa kadunuks. Teda mindi otsima suurte jõududega. Leiti Mike'i kaubik ja paat. Viimases lebas ka mehe jahipüss.

Surnukeha aga ei leitud. Antud vetes on palju alligaatoreid. Tekkis oletus, et Mike kukkus vette ning alligaator pistis ta nahka. 44 päeva hiljem kuulutati ametlikud otsingud lõppenuks. Kuna polnud põhjust arvata, et keegi oleks Mike'i rünnanud, maksti Denise'ile välja ka kindlustusraha summas 1,75 miljonit dollarit.

Õnnetuse asemel hoopis mõrv

Edasised sündmused hakkasid vaikselt viitama, et loo tagamaad on hoopis teised. Brian lahutas oma abielu ja peagi sai temast ja Denise'ist paar. Oli ka teisi kahtlaseid märke - esiteks söövad alligaatorid talvekuudel tunduvalt vähem, kindlasti poleks söödud tervet surnukeha. Teiseks: Mike oli väga kogenud jahimees, pole tõenäoline, et ta lihtsalt hoolimatusest vette kukuks.

Brian ja Denise aga said rahulikult oma elu edasi elada, tõendeid ju polnud. 2005. aastal nad abiellusid. Ent rahavoog sai otsa ning ka tülid tihenesid, paar lahutas 2012. aastal. Brian üritas teda tagasi võita, ent tulutult. Kolme aasta eest Brian ründas Denise'i ja ähvardas ta tappa. Ründamise süüdistuse all läks Brian kohtu alla.

Nüüd nägid uurijad head võimalust pühkida tolm ka vanalt juhtumilt. Brian'it hakati pinnima ning viimaks ta tunnistas, et tappis Mike'i. Ta kirjeldas, et nad läksid koos jahile. Paadis olles lükkas ta Mike'i vette. Viimane siples vees ja anus abi, kuid Brian lasi talle hoopis kuuli pähe. Hiljem mattis ta surnukeha. See kaevati nüüd üles ja DNA põhjal tehti kindlaks, et kuulub Mike'ile.

Brian rõhutas, et kõik oli Denise'i idee. "Ta ei tahtnud lahutada, küll aga olla lesk ja teenida selle pealt palju raha. Ta rääkis mulle, et me saame siis koos olla, elame õnnelikult elu lõpuni! Ning loomulikult on meil palju raha, et seda suurepärast elu nautida," märkis ta.

Kuna nüüd viitasid tõendid sellele, et Denise oli kõigest teadlik, läks ta kohtu alla. Tema kaitsjad väitsid, et Denise on süütu ja see kõik on Briani luiskelugu ja kättemaks.

Mike'i ema anus avalikult uudistes, et Denise mõistetaks eluks ajaks vangi. Ta ütles, et teda piinab teadmine, et mõrtsukas on tema pojast pea kakskümmend aastat enam elu saanud nautida.

Denise oli kuuldavasti üpris enesekindel, et pääseb puhtalt, kuid võta näpust. Käesoleva aasta veebruaris tuli viimaks otsus: ta peab oma ülejäänud elu trellide taga veetma ning ennetähtaegse vabastamise võimalust pole. Kuna Brian tegi võimudega koostööd, mõisteti talle kuriteo eest 20 aastat vangistust.