Endine müüja Sarah Belanger Demaneuf jagas hiljuti sõpradega sotsiaalmeedias lugu, mis juhtus temaga 17 aastat tagasi. Loo meenutamine ajab tal aga iga kord suunurgad ülespidi.

Nimelt töötas Sarah kaubamajas ja seal oli jõuluehetele parasjagu 75-protsendiline allahindlus. Ühel hetkel parkis poe ette kallis Lexus, millest astus välja upsaka olekuga uhketes riietes naine.

Jõudes poodi, soovis kõrk naine soetada neli tähekujulist jõuluehet. Iga tähekese hinnaks oli 50 senti. Ennast täis naine soovis osta tähekesi aga hinnaga 25 senti tükk. Kuna tegemist polnud turuga, kus saab kaubelda, ütles Sarah viisakalt, et kahjuks pole tal võimalik müüa tähekesi odavamalt.

Seepeale ütles uhke olekuga naine ülbelt, et ta sõber, kes töötab sama keti kaubamajas, ütles, et homme on allahindlus jõuluehetele 90 protsenti ja lubas järgmisel hommikul tagasi tulla ning demonstreerida, kuidas ta saab oma tahtmise, ostes neli tähekest poole odavamalt.

Selle peale vastas Sarah, et ta ei saa garanteerida, et tähekesed enam homme alles on. Ülbe naine aga vastas, et neid on poes 12 tükki ja vaevalt ostab keegi tänase päeva jooksul kõik 12 tähekest ära.

Uhke olekuga klient aga arvas teisiti. “Nii et ole valmis, et tunned end hommikul lollina,” ütles ülbe naine Sarahile.

Sellel hetkel tekkis Sarahil aga geniaalne mõte. Ta otsustas, et ostab kõik tähekesed ise ära. Lisaks helistas ta veel kahte poodi ja ostis ka seal olevad tähekesed ära. Kokku kulus tal 30 dollarit, aga ta enda sõnul oli see sellel hetkel parimalt kulutatud raha.

Järgmisel hommikul saabus poodi enesekindel ja upsakas naine. Suureks pettumuseks polnud aga enam ühtegi tähekest alles. Sarah sai talle kindla rahuga teatada, et üks klient ostis kõik saadaolevad tähekesed ära, mis Põhja-Alabamas asuvates selle keti poodides müüa olid. "Tema näoilme oli lihtsalt kirjeldamatu," kirjutab Sarah.

Mida Sarah aga kõikide nende tähekestega tegi? Aastate jooksul kinkis ta neid sõpradele ja pereliikmetele. Ühe jättis ta aga endale mälestuseks. “Nüüd, 17 aastat hiljem, kui riputan selle tähekese oma jõulukuuse külge, toob see endiselt mu suule naeratuse,” kirjutas Sarah oma Facebooki postituses.