The Sun kirjutab, et Alita sai Tinderi vahendusel tuttavaks sõbraliku noormehega. Nad suhtlesid väga tihedalt ja arvasid, et sobivad. Räägiti filmidest, vahetati pilte ja vesteldi oma argipäevade pisidetalidest. Näiteks sellest, mis süüa tehakse.

Kuna elati teineteisest kahetunnise autosõidu kaugusel, läks tükk aega hetkeni, mil silmast silma kohtuti. Kui see viimaks juhtus, siis kohe suudeldi ja võeti siis koos mõned joogid. Neil oli väga lõbus, kui Alita koju jõudis ja viimaks voodisse vajus, mõtles ta, et ongi leidnud oma ideaalmehe.

Kui ta hommikul ärkas, siis nägi ta aga telefonis sõnumit, kus öeldud: hoia minu peigmehest eemale. Kui Alita hakkas tausta uurima, selguski, et "ideaalmees" oli tegelikult suhtes ja plaanis tolle neiuga kokku kolida. Neiu aga sai teada, et mees kohtus Alitaga, mistap nuuskiski välja ta numbri ja saatis sõnumi.

Alita rõhutas, et ta ei taha olla perelõhkuja ja loomulikult katkestas mehega kõik suhted. Tinderist ta siiski loobunud pole, lootes ikka endale sobiva kaaslase leida.