Olles ise vaid paari päeva vanune, on Isabela Pereira de Jesus juba saanud internetiavarustes staariks. Nimelt levib temast seal professionaalse fotograafi Rodrigo Kunstmanni kaader, kus tüdrukutirts on vaid mõned hetked tagasi emaüsast välja tulnud ja teeb juba täiskasvanud pahura inimese nägu, vahendab The Sun.

Brasiilias, Rio de Janeiro haiglas toimunud hetk jäädvustati tänavu 13. veebruaril Isabela ema Daiane de Jesus Barbosa palvel. Küll aga ei osanud ema ilmselt eluski ette näha, et tema tütar võiks kohe peale sündi selliseid ilmeid teha.

Kohaliku meediale antud intervjuus rääkis fotograaf, et Isabel ei teinud peale keisrilõikega ilmatulekut ühtegi piiksu ning arst pidi neiule ütlema, et viimane nutma hakkaks.

"Ta tegi tõsiseid ilmeid ja hakkas nutma alles siis, kui nabanöör läbi lõigati," meenutas foto teinud mees.

Isabela ema ütles kohalikule meediale, et tütre ilmed ja sensatsiooniks saamine näitab, et tema tütar sündis julgena ning näitab juba nii noores eas iseloomu.

Pärast piltide levikut muutusid need loomlikult interneti kasutajate seas äärmiselt populaarseteks ning neid on kommenteeritud ja jagatud tuhandeid kordi.