Eesti Pereplaneerimise Liidu teatel lõppesid kondoomivarud vähem kui kahe tunniga.

“Inimesed jooksid meile kogu aeg järgi ja küsisid kondoome juurde,” kirjeldas Raekoja platsil toimunud kondoomijagamist Eesti Pereplaneerimise Liidu vabatahtlike rühma juht Angela Rohtla.

Kondoomide jaotamine põhjustas palju elevust ja platsile kogunenud tuhanded noored pistsid tasuta kondoome isuga taskusse.

Pühapäevane kontsert ühendas eesti ja vene noored suureks sõbralikuks publikuks. Anti-aids suurkontserdil esinesid Eesti Chalice, Nexus, Kosmikud, Hannah, A-Rühm ja Blind koos Eesti vene menubändide De Luxe ja MayDayga. Toimunud kontsert oli pühendatud aidsiohvrite mälestuspäevale.

Neljatunnine vabaõhukontsert möödus positiivses meeleolus ilma ühegi eesti ja vene noorte vahelise konfliktita. “Kuigi nii politsei kui ka turvafirma olid kõrgendatud valmisolekus, osutusid kõik kartused alusetuks. Eesti ja vene muusikute ning DJ- de ühine sõnum armastuse, hoolivuse ja turvaseksi poolt vallutas kogu publiku. Saime taas kinnitust sellele, et armastus ei tunne rahvuspiire,” oli Maria Seeblum, Eesti Pereplaneermise Liidu noorte riskikäitumisalase ekspertgrupi juht kontserdiga rahul.