30-aastane Amethyst Realm, väidab, et ta on viimase 11 aasta jooksul olnud intiimsuhtes rohkem kui 20 erineva kummitusega. Hiljuti kohtas naine aga erilist kummitust Austraalias, kes võib osutuda tema ainuõigeks elu lõpuni.

"Ühel päeval, kui ma kõndisin põõsastes, nautides loodust, tundsin äkitselt seda uskumatut energiat. Ma teadsin, et uus armastaja oli saabunud, " rääkis naine.

Kuigi ta ei näe oma kummituslikku väljavalitut, suudab ta temaga suhelda ja vahekorda astuda. Ja hoolimata sellest, et ta ei ole 100% kindel, kas ta on mees, on ta täiesti kindel, et nende suhe on tõeline.

Amethyst ütles, et kummitus tuli temaga pärast Austraalia reisi Suurbritanniasse kaasa ja kuus kuud pärast seda, kui nad kohtusid, on nad endiselt koos ning loodab, et varsti saab selle kummitusega ka pere luua.

"Meil on kõik päris tõsine. Oleme viimasel ajal mõelnud ka laste saamise peale. Tean, et see võib kõlada hullumeelselt, aga ma olen uurinud selle kohta ning usun, et seda on ka võimalik teostada," rääkis Amethyst.

Naine selgitas, et tal on kindel teooria, kuidas vaimsed rasedused on tegelikult inimorganites püütud kummitused. Ta usub, et mõned naised saavad rasestuda ka vaimudega, aga kuna inimkeha ja vaim ei suuda seda infot tihti töödelda, siis sellest ei tulegi midagi välja.

"Ma olen kindel, et meil on võimalus - kuigi ma pole veel seda lõplikult läbi mõelnud" ütles ta.

Kas sinu arvates on naise teooria hullumeelne või mitte?