UFO-teadlased põhjendavad oma hirmu sellega, et on märganud viimasel ajal tähistaevast uurides, et teatud “tähed” tulevad ainult maale lähemale ega kaugenegi enam. Päris kaugele ulatuv ja jube järeldus on aga, et lausa kolm hiiglaslikku emalaeva on siiapoole teel ning jõuavad kohale 2012.aasta novembris!

Seda arvamus tõestavad tulnukauurijatele veel tõdemused, et anomaaliaid kogenud inimesed räägivad WWN dokumentaalis, kuidas neile on sellisest sõnumist räägitud. Suurim nendest olevat 322km lai ning teised kaks märksa väiksemad. Praegusel hetkel on objektid möödumas Jupiterist ja hinnates nende kiirust peaksid nad maale jõudma kuskil sügise paiku, sellel aastal.

John Malley, kes on Maavälise Elu Uuringute Keskuse juht nendib, et need laevad pole sugugi esimesed. "Aasta tagasi maandusid kolm hiiglaslikku laeva Hiinas ja Indoneesias. Need nimetati külalisteks planeet Gootanilt. Nüüd on siis oodata kolme järgmist laeva selle aasta sügisel 2012." Uudiseid selle kohta loe SIIT ja pilti tulnukast vaata SIIT

Teadlased väidavad, et laevad on nähtavad optilise teleskoobiga kohe kui nad jõuavad Marsi orbiiti – kusagil novembrikuus aastal 2012 ning USA valitsus on selle kohta aeg-ajalt informatsiooni andnud. Wikileaks avaldas hiljuti palju salastatud dokumente mis tõestasid, et NASA ja USA kõrged ametnikud on teadlikud kolmest kosmoselaevast ja teevad praegu sõjaplaane, et vajadusel vastu hakata. Wikileaks kinnitab ühtlasi, et UFO juhtumid on viimase kolme kuu jooksul kõvasti kasvanud.