Kohvipoes toimunud veider olukord tundus nii kahtlane, et anonüümseks jääda soovinud naisterahvas pöördus foorumisse nõu küsima, vahendab Mirror.

"Täna peale tööd läksin ma läbi kohalikust kohvipoest," alustas naine selgitamist. "Minu taga järjekorras oli naine väikse lapsega, kes kõigile "tere" ütles ja see lihtsalt tegi mu päeva rõõmsamaks."

"Seisin kassa lähedal ja ootasin oma tellimust, kui kuulsin, et naine tellis omale 4 dollarit maksva kohvi. Ma lahkelt pakkusin, et maksan ise ja ta tundus nii tänulik ja tänas mind lausa kaks korda," jätkas naine tausta selgitamist.

Kuid kohe peale siirast tänulikkust võtsid asjad eriti veidra pöörde. "Kohe peale seda pöördus ta tagasi kassiiri poole ja ütles, et sel juhul võib lisada veel kaks kogust kohvi ja mustikamuffini."

Ilmselgelt ehmatas selline reaktsioon naist sedavõrd, et ta reageeris enne kui mõtles ja seda ka hiljem kahetsema hakkas. "Ma olin nii ehmunud, et ütlesin kohe kassiirile, et naine võib ise oma tellimuse eest maksta. Läksin sinna, võtsin oma joogi ja lahkusin sõnagi ütlemata."

Hiljem hakkas otsus naist ennastki piinama ja ta otsustas võõrastelt nõu küsida. "Kas ma olen s***pea, et oma pakkumise tagasi võtsin?"

Postitusele vastas üle 800 inimese, kellest enamus olid kindlalt seisukohal, et naine ei teinud midagi valesti ning pakkumise tühistamine oli ainuõige samm.