Tank Hafertepen suri 2018. aasta oktoobris kopsuemboolia, mille põhjustajaks peetakse munanditesse süstitud silikooni, vahendab Daily Mail. Ema on veendunud, et poja veidra tegevuse taga on halbade kavatsustega poiss-sõbrad.

Linda Chapman väidab kohtus, et Daniel Balderas Hafertepen, Charles Osborn, Matthew Scott, Philip Myers ja Dylan Hafertepen solvasid ta poega ning mõjutasid teda nii, et Tank oli lõpuks nõus oma munandeid suuremaks süstima.

Dokumentides seisab, et Tank hakkas oma munandeid süstima 2014. aastal just Dylani sundimisel. Mees jätkas süstide tegemist kuni oma surmani. Fännidele oli Tank varem öelnud, et jätkab suuruselt juba korvpallile sarnanenud munandite süstimist kuni "meister" käsib.

Linda ema advokaat selgitab, et kiusajad põhjustasid Tanike emotsionaalset stressi ning kutsusid esile tema varajast surma. "Nad röövisid Lindalt võimaluse ta ema olla."

Ema selgitab, et ta tahab eelkõige teada, mis toimub ning miks teda õigeaegselt poja haigestumisest ja surmast ei teavitatud.

Tank ja Dylan elasid polüamoorses suhtes koos teiste meestega, kus kõik pidid jälgima just Dylani nõudmisi. Tank vahetas oma sünninime, Jack Chapmani, "järgija" nime vastu ning lasi oma käele tätoveerida eriti häiriva lause: "Meister Dylani omand". Austraaliast USAsse kolinud mees lõpetas oma perega suhtluse samuti just Dylani nõudmisel.

Vaata rohkem pilte siit.