Uudislugude ja videote näol on tegu 8. Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali tutvustava kampaaniaga. Festivali kampaania lähtepunkt on festivali avafilm "Maniakk", mille peaosas on tuntud näitleja Elijah Wood.

Erinevalt filmi peategelasest on kampaania keskmes oleva Heino näol tegu kirgliku asjaarmastajaga, kes suhtub maniakiks olemisse nagu tugitoolisportlane jalgpallimatši, mitte pahatahtliku kurikaelaga. Oma videotes käsitleb ta erinevaid aspekte ühe maniaki igapäevatöös, alates õigest riietusest kuni varustuse hooldamiseni.

Kampaania koosneb neljast klipist, mille autor on Oskar Lehemaa ja tootja Allfilm. HÕFFi kampaania on välja töötatud koostöös agentuuriga Linda Loovteenused (Anne Vetik ja Ken Oja). Sama meeskonnaga viidi ellu eelmise aasta festivali turunduskampaania, mis pärjati äsja ka Kuldmuna konkursil alla 30 000eurose eelarvega reklaami kategoorias Hõbemunaga.

Reklaamklippide meeskonnas on: näitleja Vello Soosalu, režissöör Oskar Lehemaa, operaator Heiko Sikka, kunstnik Tiiu-Ann Pello, kostüümikunstnik Eve Gutmann, monteerija Jaak Ollino juunior, helirežissöör Valter Jakovlev, assistendid Tim Heinpõld, Tõnis Tallermaa ja produtsent Elina Litvinova.