Rebecca väidab, et ravimine õnnestus, sest ta palvetas lausa kaks korda ja pani oma palve väest õnnistet sõrmed lapsukesele kõrva. Ronald töötas lastega Ugandas, kus väidetav imeline ravitsemine aset leidis, vahendab Daily Mail.

Naine jagas oma imetegu Instagramis ning väitis, et olnud lausunud sõnad "sa kuuled nüüd kohe esimest korda," oligi väike tüdruk hetkega kuulja. Modellindusega tegelev näitsik tegi endast ja kambast Aafrika lastest pilti, et ime maailmaga jagada.

"Kui mina ja mu kaaslane ülistasime, astus kurt tüdruk minu juurde ja mind valdas suur kaastunne," kirjutas Rebecca. "Pärast me palvetasime igaühe eest eraldi, ma palusin kurdil tüdrukul enda juurde tulla ja kui ma temaga rääkida tahtsin, teatas lapse sõber, et tüdruk on kurt," jutustas missikandidaat.

"Ma olin just Jumala ülistuse lõpetanud, rääkisin sellest, kuidas usul on tugev jõud ja teades, et Jumal võib teha kõike, ütlesin lapsele, et ta nüüd saabki kuuljaks. Ma palvetasin ühe korra, kuid midagi ei juhtunud. Siis tundsin, kuidas Püha Vaim ütles mulle, et pane oma sõrmed lapse kõrvadesse ja käsi neil avaneda," rääkis naine.

"Kõlab lihtsalt, aga selles hetkes sees olles oli see raskeim asi, mida teinud olen. See nõudis minult kõike, mida õppinud olen: usku, lootust ja jõudu, mis hakkab vastu inimese mõistusele. Ja siis mul see õnnestuski, ma lõpetasin palvetamise, lapse nägu lõi särama ja ta hõiskas, et kuulebki," jätkas Rebecca rõõmujoovastuses ja kinnitas, et selline ongi taevase isa armastus. Jumal olevat neiule öelnud, et see reis tuleb täis imesid ning seda juhtumit peabki Rebecca oma käigu kulminatsiooniks.

Kas Aafrika kurdist tüdrukust ka tõesti läbi missi imenäppude kuulja sai või mitte, on paraku pea võimatu tõestada.