Ryanit köidavad seksuaalselt küll naised, aga tema eelmised partnerid ei ole suutnud noormehe olukorraga toime tulla.

Kui Krystal igal hommikul oma poiss-sõbra Ryani kõrval ärkab, ei tea ta kunagi, mis tujus mees parasjagu on.

"Tegelikult üritan ma isegi eelneval õhtul välja mõelda, mida järgmine päev ootab, et teaksin juba vastavaid ettevalmistusi teha. Naisena ärgates meeldib mulle end pikalt sättida," räägib Ryan.

"Kui ma tunnen end mitu päeva järjest tüdrukuna, on see päris keeruline. Ma pean oma nägu, rinda ja jalgu iga päev raseerima. Lisaks muidugi ka juuksed ja jumestus, see on kurnav," lisab ta.

Ryanile tundub, et talle meeldib rohkem olla naissoost, kuid tunneb end rahulikuma ja lõõgastunumana, kui riietub meheks.

Ryanile meeldivad naised, ning eelmise aasta septembrikuus kohtus ta oma praeguse tüdruksõbra Krystaliga. "Me tutvusime ühel peol, kus ta oli Ryan, ja ma lisasin ta Facebooki sõbraks" kirjeldab Krystal olukorda.
"Kuid ühel päeval kommenteeris ta mingit staatust Ria profiili alt ja ma tundsin Ryani ära. Algul arvasin, et ta lihtsalt riietub mõnikord naiseks. Ma ei arvanud, et ta on päriselt mõlema soo esindaja," lisab Krystal.

Ryan selgitas neiule olukorda ning tänavu augustikuus sai noortest paar. Ryan oli päris närviline, sest tema endised tüdruksõbrad on teda tema eluviisi pärast hukka mõistnud. "Kui ma nägin Ryanit esimest korda Riana, suutsin ainult mõelda, et ta on nii kaunis. Ning ma ütlen talle seda igal võimalusel."