Webbi eesmärk oli tõestada, et üks tööbüroo oli teda mingil moel solvanud. Ent meedia haaras kinni hoopis tema veebilehitseja avatud sakkidest (tab), kus paistsid viited kuuma kehaga noorikutele ja seksikatele amatööridele.

Häda on selles, et Webb on Vabariikliku partei konservatiivne poliitik, kes võitleb kristlike pereväärtuste eest ja ei tohiks sellistest lehtedest kuulnudki olla. Sõltumatu kandidaadina kandideerib ta seepärast, et ei suutnud parteis oma ringkonna nominatsiooni kätte võita.

Veidi hiljem postitas Webb uuesti sama screenshoti, selgitades, et viidatud veebileht oli vajalik uurimistööks. Nimelt olevat Webb tahtnud kontrollida, kas pornolehtedel käimine nakatab tema arvuti pahavaraga, nagu ta kuulnud oli. Hiljem eemaldas poliitik siiski mõlemad postitused. Viimati avaldatud postituses otsis Webb toetust Jumalalt, tänas kõiki teisigi toetajaid ja kinnitas, et kandideerib jätkuvalt Kongressi. Samuti lisas poliitik, et tema Twitteri ja Facebooki järgijate hulk on tänu juhtunule märgatavalt tõusnud.