Drew Barrymore
on absoluutselt kaitsetu nisupõldude ees. "Iirimaale sõites pargin alati oma auto põllu ette, tirin riided seljast ja jooksen alasti nisu sisse," räägib Drew The Sun'ile, et tunneb end siis kui osake loodusest.
Scarlett Johansson armastab seevastu seksi auto tagaistmel. "Kui olen meeletus ja veidras tujus, siis seks tagaistmel on just see õige!"
"Meeleheitel koduperenaiste" staar Eva Longoria jääb sel teemal aga tagasihoidlikuks ja paljastab oma magamistoast vaid nii palju, et armastab oma partnerit prantsuse keeles hellitada.
Näitlejatar Heather Locklear eelistab voodis aga silmad kinni hoida, sest tema ja abikaas Richie Sambora magamistuba on kaetud peeglitega. "Ütleme nii, et näen Richie't igast otsast," soovib staar üllatusi vältida.

Halle Berry nõrkuseks on aga pasta. Tuleb välja, et nii restoranis kui ka magamistoas. "Mulle meeldib süüa spagette mehe sõrmedelt, see on seksikas!"

Seksisümbol Carmen Electra arvates peaksid naised aga igal ajal seksiks valmis olema. Selleks soovitab naine alati enda läheduses hoida kontsakingi, huuleläiget ja parfüümi."

Cameron Diaze meelest ei tohiks voodis teeselda. "Seks on parim! Tunne end seksikana ja sa naudid seda. Ära ainult teeskle!"

Milliseid unenägusid näeb aga lauljatar Lily Allen? Kõigi meeste rõõmuks märgasid lesbi-unenägusid. "Näen neid päris tihti," tunnistab naine.

Jessica Simpson teab aga suurepärast nippi, mis meeste puhul alati toimib. Nimelt mängib neiu raskesti kättesaadavat. "Kui paaril korral seksist keeldud, on see lõpuks mehe jaoks veelgi nauditavam."

Superfiguuriga Jessica Alba meelest piisab meeste tähelepanu võitmiseks vaid seksikast riietusest.