Nikki abikaasa Daniel, viibis kodust umbes 300 kilomeetri kaugusel kui tema naine talle paanikas helistas. Paari ühisesse koju, kus viibisid samal ajal ka nende lapsed, püüdis sisse murda skisofreenik Marcin Porczynski.

Edasine pärineb justkui õudusfilmist. 40-aastane Daniel viibis hotelli lobbys, ühes käes telefon, mille otsas tema hirmul naine ning teises käes telefon, millega ta politseisse helistas. "Ma kuulsin, kuidas ta nuttis ja püüdis seda meest rahustada. Ta ütles, et suudab teda aidata ja selliseks teoks ei ole ainsatki põhjust, järgmisel hetkel saabus vaikus," rääkis mees The Sun'ile.

Hiljem kuulis Nikki abikaasa oma viieaastast poega ema keha kõrval nutmas ning palumas, et ta üles ärkaks.

Politsei saabudes istusid paari mõlemad lapsed maja sees trepil ning sõnasid päästjatele, et Porczynski, kes siiani majas viibis, nende emale väga haiget oli teinud.

Kohtus tunnistas Porczynski end mõrvas süüdi ning sõnas, et majja sundisid teda sisse murdma hääled, mis ütlesid, et seal näljutatakse lapsi. Crosside perekonnal oli Porczynskiga juba varasemast kokkupuude kui too nende auto akna sisse lõi ning maja akendele oma nägu surus.

Nikki abikaasa Daniel sõnas, et kõige raskem hetk peale abikaasa surma saabus kuue kuu möödudes, mil ta pöördus tagasi nende ühisesse koju, kus Nikki oma elu kaotas. "Tundsin, et ei taha enam elada, aga mu lapsed vajasid mind tol hetkel rohkem kui kunagi varem. Nii ma nutsin ja rääkisin oma abikaasaga, keda enam ei ole."

Loe lähemalt ja vaata pilte siit.