Tiger Woods ja Mindy Lawton

Seksiguruks tõusnud golfiäss Tiger Woods lisab tampooniskandaalidele veel ühe mahlaka loo. Üks Woodsi arvukatest armukestest Mindy Lawton siristas Vanity Fairile antud intervjuus, kuidas mees oli nõnda himur, et soovis seksida ka siis, kui naisel olid "päevad".

"Ta käskis mul püksid alla lasta ja tampooni välja tõmmata. Ta võttis mind seljatagant," pajatab Mindy. Niigi pikantsele seigale lisab vürtsi tõik, et vahekord toimus parkimisplatsil seisvas autos...

Ja nagu sellest veel vähe oleks olnud - autos seksinud paari jälgisid tumedate klaasidega maasturist National Enquireri ajakirjanikud. Parkimisplatsile visatud tampooni üles korjanud kõmureporteritel oli materjali enam kui küll.

Aastal 2007, kui kogu juhtum aset leidis, jäi lugu ilmumata. Woodsi esindajal õnnestus National Enquireri ajakirjanikega teha kokkulepe ja nõnda andis Woods Enquireri sõsarväljaandele Men`s Fitness ülimalt põhjaliku usutluse, kus polnud ridagi naise petmisest, veel vähem verisest tampoonist, mis ajakirjanikel veel tänaseni tallel on...

Tiger Woods

Britney Spears

Aastal 2008 tuli Britney Spears välja seksika videoga "Toxic", mis sai kiiresti uue nimetuse "Toxic Tampon".

Tähelepanelikud vaatlejad leidsid videost lõigu, kus Spearsi võrksukkade vahel ilmutas end ootamatu aksessuaarina tampooni niit.

VAATA VIDEOT:

Prints Charles ja Camilla

1989.aasta 17.detsembri hilisõhtul lindistati telefonikõne prints Charlesi ja tema armukese Camilla vahel. Mõlemad oli tol ajal veel abielus.

Seksijutt, mis toimus 38aastase Camilla ja prints Charlesi (41) vahel, lõi kogu maailma pahviks. Lindid avaldati kolm aastat hiljem Austraalia nädalakirjas New Idea.

Camilla andis mõista, et ihaldab Charlesi 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas.

Telefonikõne, mille kõik kuninglikud parema meelega oma mälust kustutaks, oli järgmine:

CAMILLA: "Sul tuleb see õige tee otsimine nii hästi välja."

CHARLES: "Oh peatu! Ma tahan tunda oma teekonda mööda sind, tervenisti üle sinu ja ülevalt alla ning seest ja väljast..."

CAMILLA: "Oih..."

CHARLES: "... iseäranis seest ja väljast."

CAMILLA: "Oh, see on täpselt see, mida ma praegu vajan... Ma ei suuda taluda pühapäeva ilma sinuta."

CHARLES: "Oo, jumal..."

CAMILLA: "...Ma ei suuda alustada nädalat ilma sinuta."

CHARLES: "Aga mina? Häda on selles, et ma vajan sind mitu korda nädalas."

CAMILLA: "Mmm. Mina ka. Ma vajan sind terve nädala, kogu aeg... Oo, kallis, Oeh... Ma lihtsalt tahan sind kohe praegu."

CHARLES: "Tahad või?"

CAMILLA: "Meeletult, meeletult, meeletult."

Pärast pikka vestlust, mis meenutab juba telefoniseksi, leiab prints Charles, et tema alalist kohalolekut on võimalik saavutada vaid "naise püksis elades... Oh, jumal hoia, Tampax!" - karjatab prints.

Charles lisab kõnes, et ta kujutab elavalt ette, kuidas ta tampoonina tualetti visatakse...