KULTUUR: Tartu Jaani kirikus esinevad TTG Vilistlasorkester ja Vello Orumets kontserdiga "Me soovime häid jõule!" Kontsert algab kell 14.00. Pileti hind on 5 eurot, koolieelikutele tasuta.

KINO: Kui sa tahad teada, kuidas vanal ajal kinos käidid, siis mine vaata mustvalget tummfilmi "Artist". Linastub Artises!

Filmi tegevus leiab aset Hollywoodi tummfilmiajastu loojangul ja on filmitud Los Angeleses. ARTIST jutustab loo karismaatilisest filmistaarist, kes peab kurvastusega silmitsi seisma helifilmide uue maailmaga. Sisaldades korraga nii komöödia, romantilise filmi kui ka melodraama elemente, on ARTIST ise ehe näide žanrist, mida ta ülistab: mustvalge tummfilm, mis sõltub oma ainulaadse sarmi edasiandmisel piltidest, näitlejatest ja muusikast.

TV: Kell 21.30 jõuab TV3 ekraanile menuk "Saatan kannab Pradat"

Andy Sachs (Anne Hathaway) on just lõpetanud ülikooli ja ta kolib oma poiss-sõbraga (Adrian Grenier) New Yorki, lootes sealt leida tööd ajakirjanikuna. Kui sellest aga asja ei saa, õnnestub tal pääseda töövestlusele Runaways, suures moeajakirjas, mida juhib võimukas ja nõudlik Miranda Priestly (Meryl Streep). Andy ei tea aga moest mitte midagi ega pole sellest ajakirjast varem kuulnudki. Just sellel põhjusel ajakirja direktor ta Miranda assistendiks palkabki. Andy avastab end peagi Miranda võimatute ja kohest täitmist nõudvate soovide keskelt… Film põhineb 2003. aastal ilmunud Lauren Weisbergeri samanimelisel raamatul.

HOROSKOOP: Sõnn, tunnete täna soovi teha midagi iseenda jaoks. Kulutate tavalisest rohkem raha erinevatele meelelahutustele, riietele ja heale söögile/joogile. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!

ILM: Täna on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. On jäidet. Tuul pöördub kagust lõunasse 4-10, pealelõunal pöördub Liivi lahe ümbruses edelasse ja tugevneb 10-15, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on +1..+3°C. Rohkem loe ilma kohta Delfi ilmalehelt!