MUUSIKA: Rock Cafes avab Leslie Da Bass elektroonilise muusika aasta! Harva esinev LDB esitab live'is uusi veel esitamata lugusid 2012 aastal ilmuva albumi pealt. Teda toetavad Malcolm Lincoln ja Öökülm.

NUUDIPÄEV: Tänase peale on kalendris kirjutatud "nuudipäev". See päev kui Taani kuninga Knudi mõrvapäev oli tuntud saartel ja rannikul kui jõulude lõpupäev. Nuudipäeval tööd ei tehtud, mehed käisid perest perre, lõid õlest nuutidega pühad välja ja maitsesid õlut.

Viimastel aastatel on Tallinna linnapea kuulutanud jõululaupäeva keskpäeval raekoja aknast välja jõulurahu, mis kestab nuudipäevani. On aeg tulepallid kokku pakkida!

TV: Saab teoks romantilise hittkomöödia "Luba abielluda" (Austraalia, USA 2007) tele-esilinastus! Kirikuõpetaja Frank (Robin Williams) otsustab abielluda sooviva noorpaari suhted proovile panna. Ta korraldab armunutele põrgulikud katsed, nii et ühel hetkel pole neile endalegi enam selge, kas nad rohkem armastavad või vihkavad teineteist. Planeeritud pulmapäev läheneb aga katastroofilise kiirusega... Kanal 2 kell 21.30.

PANN: Kas praadisid pühade ajal oma panni kapsaste, verivorstide, liha ja jõuluvana-teab-veel-millega metallist rämpsutükiks? Ole mureta, sest Selverist saad korraliku 24 cm Giaretti klaaskaanega panni Rimini 8,69 euroraha eest.

ILM: Öösel: Pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi ja lund, saartel võib sadada ka vihma. On jäidet. Puhub lääne- ja edelatuul 3-10, saartel ja rannikul puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on -1..-8, saartel ja kohati rannikul 0..+1°C. Päeval: Pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, rannikul kohati ka lörtsi ja vihma. On jäidet. Puhub läänekaare tuul 3-10 m/s. Õhutemperatuur on -3..+1°C. Loe lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Vähk kipub oma sõrgadega ettevaatamatult napsama. Võimalik, et kalasid, sest nemad satuvad tugevasse vastuvoolu. Uuri müstilist maailma lähemalt SIIT.