ILM: Kuigi öösel võib esineda külmakraade on päeval vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Läänekaare tuul tugevneb 4-10, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 10..15°C, meretuulega rannikul on jahedam. Oma kodukoha prognoosi näed SIIT.

Tubasemaid tegevusi eelistavad võivad aga arvesse võtta seda:

KINO: Sõpruses on 17.30 muusikaline dokumentaal "Saarte värvid".

KULTUUR: Köisimäe tornis näeb tõelist "Metamorfoosi", mis on Franz Kafka kuulsal samanimelisel teosel põhinev nukulavastus. See on Turu Kunstiakadeemias nukuteatrikunsti õppiva ja äsja Eesti Nuku- ja Noorsooteatri näitetrupiga liitunud noore näitleja Mirko Rajase koolilõputöö.

TV: Kanal 2 näitab kell 21.00 Elle Kulli, sajandi naistähe nähtamatut maailma.

Paljud inimesed tunnevad, et neil on erilised võimed. Nad näevad seda, mis lihtsurelikele jääb märkamatuks ning mõistetamatuks. Armastatud näitleja Elle Kull avastas juba noorena, et ta pole päris ”tavaline inimene”. Aastatega on ta oma sensitiivseid võimeid üha paremini tundma õppinud ja tänases erisaates jagabki ta oma sügavalt isiklikke kogemusi seoses paranormaalse teispoolsusega.

HOROSKOOP: Kaljukitsed kalduvad täna idealiseerima asju, mida soovivad ideaalsetena näha, kuid mis tegelikkuses pole ideaalsed. Selline illusioonis viibimine lõpeb pettumusega. Ideaalis oleks reede, mitte kolmapäev, aga nähke asja positiivselt - tööl on veel käia vaid kolm päeva! Sa ei armasta kivide otsas turnida? Siis oled ilmselt mõnest tähtkujust, kelle horoskoop peidab end SIIN.