TUUR: Täna saab Haapsalu Kultuurikeskuses stardipaugu Kosmikute rahvusvaheline tuur "Öö ei lase magada". Lisaks kodumaale, käiakse hiljem müristamas ka põhjapoolsete hõimuvellede juures.

KONTSERT: Täna toimub Rock Cafes Ott Leplandi teise albumi „Laulan ma sind“ esitluskontsert. Lembelaulikule pakub musikaalset tuge Lenna Kuurmaa koos bändiga.

TV: Kell 22.30 saada lapsed heaga magama, sest TV3-e eetri vallutab Leo Põld koos tädi Raivo ja Postikanaga.
Miks lapsed magama? Üks ja sugugi mitte peamine põhjus on selles, et laste lemmik Äpu sattus kaevandusse töökindaks ja nüüdseks on jäljed temast lootusetult kadunud kaugele Jaapani pealinna Tokyosse.

KRÕPSUD: Reedeõhtusele peolauale on kõige ohutum asetada kausid kartulilaastudega. Siis ei pea hommikul laest salatit ja seinast sushi-rulle maha kraapima ning oluliselt odavamalt veab välja kah! Säästumarketist saab kolm pakki erinevaid Taffeli krõpse kokku pelgalt 1,19 euroraha eest.

ILM: Täna ulatub kõrgrõhuala Mustalt merelt Barentsi mereni. Kõrgrõhuala lääneservas on olulise sajuta ilm, kuid võib püsida udu. Puhub kagutuul. Sooja on öösel 2 kuni 7, päeval 7 kuni 10 kraadi. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Jäär on täna ülemeelik ja ajab lapsi taga. Kaalud kipuvad aga käte-jalgadega vehkima! Uuri teiste elukate tegemisi SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!