ÕHTUSÖÖK: Käima lükatakse ajaloo kõige erilisem "Õhtusöök viiele", milles osalevad konkurentsitult kõige kahtlasemad skandalistid, keda Eesti meediamaastik tunneb ja teab.
Marco Tasane ehk Strippar Marco, ekstreemkunstnik BilleNeeve, hüper-super-mega-giga-metro-staar-seksuaal Vaigo Neigaus, Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson, kes kokku moodustavad trioliku duo nimega Tipp ja Täpp ning lõpetuseks erinevate noormeeste püsiaksessuaar Margret Järv.
Nauding algab 19.30.

KINO: Kinno on nüüd küll asja, sest seal möllavad täna Sherlock Holmes, Saabastega Kass ja Võimatu missioon. Kõigile midagi!

TOIT: Uue aasta saabumise puhul on aeg tõsta saladuskate ühelt pohmelli ravimise nipilt. Nimelt toovad väsinud aastavahetaja edukalt tagasi tulevikku... beebitoidud! Jah, usu või mitte ja ära vaidle enne proovimist. Proovimiseks võid minna Prismasse, kus Milupa õuna-pirnipüree maksab 69 eurosenti.

ILM: Öösel: Pilvisus tiheneb, saartest alates hakkab lund ja lörtsi sadama. Kagutuul tugevneb 7-12, puhanguti 14, rannikul 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -1..-5, saartel ja läänerannikul 0..+1°C. Päeval: Pilves selgimistega. Mitmel pool sajab veidi lund ja lörtsi, saartel ka vihma, pärastlõunal algab saartel uus lume- ja lörtsisadu. Võib veidi tuisata, on jäiteoht. Puhub kagutuul 7-12, puhanguti 14, rannikul 15-18 m/s, õhtul pöördub tuul saartel lõunasse ja edelasse ning nõrgeneb. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks 0..-2, saartel ja Lääne-Eestis +1..+5°C-ni.uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Lõvi on närvis, aga veevalaja valab oma vett jällegi harmooniliselt. Kalad on aga pisut vales voolus ujunud. Uuri teiste elukate käekäiku SIIT.