HOROSKOOP: Vähk Vajadus süveneda filosoofiasse. Olete huvitatud erilistest asjadest, torkate silma originaalsusega ning teile ei meeldi traditsioonilised toimingud.

ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, õhutemperatuur on -9..-14, kohati -18°C. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, puhub valdavalt lõuna- ja kagutuul 2-7 m/s, õhutemperatuur on 0..-5°C. Lähemalt vaata SIIT 

JÄÄTIS: Comarketis maksab koorejäätis 0.45 eurot, liitrine Viva 1.99 eurot, Prismas topsijäätis 0.29 eurot...seega jäätist, mida suhu pista, peaks nagu jaguma! 

STREIK: Õpilasliit, Üliõpilaskondade Liit ja Noorteühenduste Liit on avaldanud õpetajatele avalikku toetust ning osalevad oma delegatsioonidega miitingul, mis toimub täna Vabaduse Väljakul.

INSINGIZI "HAKUNA MATATA": Insingizi on autentne Lõuna Aafrika päritolu vokaaltrio, kes toob oma sametistel mahedatel häältel põhjamaa kargusesse Lõunamaa hõngu ja soojust. Insingizit soojendab Greip, mis on Pärnus tegutsev 5-liikmeline a capella grupp, mille juhendajaks on Fred Rõigas, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magister koolimuusikas.

TV: Vana hea "Lotokolmapäev" ja "Pealtnägija", üks Kanal2's ja teine ETV samal ajal ehk 8 paiku õhtul. Tee oma valik.

NÄITUS: Restorani Novell pannaks kuuks ajaks üles näitus filmi ''Vasaku Jala reede'' tegemisest. Kell Kell 6 õhtul on kohal ka režissöör Arun Tamm ja operaator Martin Randalu, kes jagavad oma muljeid filmi tegemisest ja vastavad ka huviliste küsimustele.