HALLOWEEN: Kui sulle tundub, et Halloween on muutumas pelgalt Hiinas valmistatud plastmasskõrvitsate ning firmakontorites igavusest poolsurnud keskealiste naiste peoks, siis astu heaga Tapperisse!
Täna saab seal teoks üks puhtalt kuri kütmine. Laval on sünge atmosfääriga Itk, Eesti idapiirilt toob külakostiks kvaliteetset thrash-metal'it Monstera, omanäolist metal'it pakub SyrCity ja esimest korda astub rahva ette black-death kooslus Mortferus.

PIDU: Kui tahad tiksuda maailma moodsaimate rütmide järgi, siis oleks sinu parimaks koordinaadiks Club Privé! Nimelt astub seal iga kuu neljandal reedel üles maailma suurim klubibränd Ministry Of Sound.
Ministry of Sound peod toimuvad üle kogu maailma ning toovad klubilisteni hetke parimaid artiste ning DJ’sid. Ka klubi Privés toimuvatel pidudel kasutatakse originaal Ministry Of Sound dekoratsioone, visuaale ning esinejaid.
Keerutajad on täna: Joelle Atkins (Ministry Of Sound, UK)+ resident DJ Widenski (Tallinn).

TV: Pildikast näitab täna suhteliselt värsket filmiklassikat, mis ajas kriitikud mõne aasta eest tagajalgadele, sealt edasi toolidele ning nii mõnegi veel ämma kingitud laelambi külge rippumagi! Seda loomulikult aplausi saatel.
Närvesööv põnevusfilm "Paanikatuba" räägib emast (Jodie Foster) ja tütrest (Kristen Stewart), kes on sunnitud sissetungijate eest oma majas asuvasse turvalisse paanikatuppa varjuma.

TOIT: Kutsusid reede õhtuks külalised, aga nüüd tunned, et ei jõua, ei viitsi... Ära muretse tühja pärast!
Selveris on sinu jaoks ilusatel kaheksanurksetel suurtel kandikutel valmis pandud ja alla hinnatud Pekingi pardisalat (335g, 3,15 eur) ja Sünnipäevasalat (1 kg, 3,29 kg).

ILM: Täna kaugeneb kõrgrõhuala Läänemere piirkonnast Ukraina ja Lõuna-Venemaa kohale ning taastub edelavool Norra mere poole liikuvate tsüklonite survel.
Öösel sajab kohati vähest vihma. Öösel on 1 kuni 6, Kagu-Eestis võimalik -2, päeval 6 kuni 10 kraadi. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kalad tahavad täna parves ujuda ning kaljukits kedagi auklikuks vaielda. Vaata oma kosmoselooma tänaseid iseärasusi SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!