AUTOD: Haapsalus käivitub Baltimaade suurim ameerika autode üritus American Beauty Car Show. Ürituse lööb muusikaliselt käima Kolumbus Kris.

KONTSERT: Õllesummeril küll Cranberriest pole, kuid Ultima Thule on paljude arvates vähemalt sama hea.

LAAT: Paides toimub taaskasutus- ja vanavaralaat. Igasugune ja pealtnäha äärmiselt mõttetu jubin võib kellegi teise jaoks olla "vat just seda mul tarvis oligi".

PIDU: Pärnu Sunsetis võimas vahupidu Warmduscher ja Richard Durand oma "In Search of Sunrise World Tour" raames.
DJ-d: Alex O'Rion, Kolzar, Beat Service, Kristjan Hirmo, DeeJay A.A.V., Artur & Marek Falgot.

Üritustesari Big Bängers tähistab Club Hollywoodis esimest sünnipäeva. Suvist XXXtra Large suvebängi pakuvad Big Bängersi resident-DJ Critikal, DJ Quest ja DJ Anton Must.

SOODNE GRILL: Maximast saad suure poti (900g) seakaelakarbonaadist šašlõkki 2,49 euro eest kätte.

TV: Kanal 12-s järjekordne hullumeelne reede. Eetrisse lendavad "Duudsonid", "Terasmunad" ja "Klikitähed". Naljaõhtule tõmbaba joone alla klassika ehk "Tuvikesed".

SPORT: Tallinnas A. Le Coq Arenal jätkub rahvusvaheline jalgpalliturniir, kus kell 17:00 on vastamisi Belgia meister Genk ja Rapid Bucureşti ning kell 21:00 Tallinna FC Flora ja koondise väravavahi Sergei Pareiko koduklubi Wisła Kraków.

ILM: Öösel on sajuvõimalus väike, kuid päeval võib kohati areneda rünksajupilvi ja olla äikest. Tuul on nõrk. Öösel on 14...18, päeval 22...28°C. Loe ilmast lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: Kaljukits hakkab müstikaga tegelema, kaalud lähevad hirmust siniseks ning sõnn pakatab eenergiast. Loe lähemalt SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!