KÜLM: Öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm, puhub idakaare tuul 2-8 m/s ning külma on saartel -12..-16, mandril -20..-26, kohati -29°C. Brrrrrrrrrrr! Päeval jätkub sama värk - vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, rannikul võib kohati kerget lund sadada, külma -15..-20, saartel ja kohati rannikul -10..-13°C. Lähemalt uuri SIIT

HOROSKOOP: Kui Edgar Savisaar oleks Publiku horoskoopi õigel ajal lugenud, poleks ta elusees ettevaatamata tihastele pekki panema läinud. Loodetavasti loeb Kaksikute tähtkujust Edgar meie tänast soovitust - täna on hea päev kõikvõimalike uuenduste ning muudatuste tegemiseks.! Suudate kerge vaevaga loobuda mitmest ebavajalikust ja takistavast asjaolust. Viska kips nurka, Edgar, tõuse ja sära! Kõik, kes ei ole Edgariga samast tähtkujust, uurige oma tähetarkust SIIT

PANN: Maxima leiab, et Sul on aeg pannile kuuma anda, sest 17.99 asemel annab see pood keraamilise kattega pliidinõu kätte hinnaga 11.99. Pannile sünnib visata samast poest leitavad kartuli-seenevareenikud, mille hind 2.30 asemel hoopis 1.59!

TV: Kolmapäev on "Pealtnägija" päev, seega ETV kell 20.05 on igati okei end teleri ette sättida. Naised saunas räägivad, et kui mõne märuli asemel seda saadet vaadata, siis säästab inimene keskmiselt 5 ajurakku piinarikkast surmast!

FILM: Kinodes jooksevad mõnuga Oscari-kandidaadid. Mine tšekka, mida tehakse filmis "Märtsi iidid" või "Lohetätoveeringuga tüdruk". Kuid need aga juba nähtud, siis saab üliseksikat George Clooney't näha ka filmis "Järeltulijad".