ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, kohati võib tekkida udu, puhub edelatuul 2-8 m/s ja sooja on 9..14°C. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm ja õhtupoolikul Liivi lahe ümbruses pilvisus tiheneb ja võib vihma sadama hakata. Puhub muutliku suunaga tuul 2-6 m/s ning sooja on 17..22°C.

HOROSKOOP: Kaljukitsedel on täna võimalikud igasugused tormikeerised, aga üldiselt tunnevad nad täna suurenenud vajadust seltskonna järele enda ümber. Esile kerkivad veidi nostalgilised meeleolud. Olge valmis üllatusteks, kõik kes te enda tähtede seisu SIIT vaatate!

R2: Kasuta võimalust ja kuula täna ja homme ja järgmise kahe nädala jooksul R2 hommikuprogrammi "Silmad lahti", sest seal on Korraldajaonu ja Tursk korraks puldi üle andnud Publiku toimetajale Anne Sääsele ja Bändcämpi asjapulgale Ikevald Rannapile!

ÄRA HIGISTA: Rimis on nii meeste kui naiste Nivea higipulgad 3 euro asemel saadaval vaid 1,5 euroga, seega juhuks kui suvekuumus peaks siiski peale tulema, varu endale kaitse!

TAEVARESTORAN: Kui me tavaliselt jagama soovitusi, kuidas soodsamalt hakkama saada, siis nüüd me soovitame, kuidas võimalikult suure raha eest võimalikult saledaks jääda - Taevarestoran ehk Dinner in The Sky pakub Sulle ülimaitsvaid suupisteid, mida on aga nii paganama vähe, et tahaks kokka taldrikuga visata! Üks ülesminek maksab õhtutunnil pea 100 eurot, hommikusel ajal 50 ringis.