SÜNNIPÄEVAD: Sünnipäeva puhul õnnitle täna Henrik Normanni, Pamela Andersoni, Missy Elliotti ja Liv Tylerit. Täna oleks ka 51aastaseks saanud meie hulgast lahkunud Wales'i printsess Diana.

HOROSKOOP: Päeva hakul on soovitatav selgeks teha, milliseid tegevusi tähed täna soosivad. Veevalajad suudavad täna erilise sihikindluse ning emotsionaalse rahuloluga oma eesmärkide poole minna. Sobiv aeg ärilisteks tehinguteks ja lepingute sõlmimiseks.Teised vaadake SIIA!

ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 2-7 m/s. Sooja on 10..17°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul alates saartest sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-9. Sooja on 20..25, saartel kohati 18°C. Võib öelda, et kohati ikkagi on suve!

TV: Kui kohati aga vihma sajab, siis on õige aeg teleri ette minna. Kanal2 näitab komöödiat "Beverly Hillsi ninja".

Komöödia metsikult ülekaalulisest ja uskumatult saamatust ninja´st, kes pöörab Beverly Hills´is elu pea peale. Jaapani ninjade seas kasvanud Haru (Chris Farley) on vennaskonna ”must lammas”, kellel alati kõik nihu läheb. Paraku juhtub kaunitar Sally (Nicollette Sheridan) just temalt abi paluma. Haru reisibki Ameerikasse, kus teda ootavad ees kirjeldamatud seiklused ja sekeldused.

KINO: Taevale lähemale viib "Taevas" Katusekinos.

Kättemaks, armastus, lunastus. Narkootikumide üledoosi tagajärjel abikaasa kaotanud ja ametivõimude tegevusetusest meeleheitele viidud Philippa (võrratu Cate Blanchett), otsustab viimases hädas võtta õigusemõistmise oma kätesse ja lõpetada igaveseks kohaliku narkoäri juhtfiguuri elupäevad. Kahjuks ei lähe asjad plaanipäraselt ning kõikidest ettevaatusabinõudest hoolimata hukkub tema seatud pommi tagajärjel neli süütut inimest. Süütundest muserdatud ja ametivõimude pool terroristiks tembeldatud Philippa on ahastuses. Ülekuulamisel armub temasse noor politseinik Filippo (Giovanni Ribisi), kelle järgnevatel sammudel on kõigile osalistele ootamatud tagajärjed.

PÜHAPÄEV: on pesupäev. Pese ennast Dove'i kookoselõhnalise dušigeeliga ja tunne end kui jumal(anna). Maksimarketitest ja konsumitest saab dušigeeli kätte 1,65 EURi eest.