KONTSERT: Juba päeval kell 1 hakkab Viljandi pärimusmuusikaaidas mängima Jalmar Vabarna. Pilet maksab 3.50.

Jalmar Vabarna on Setomaalt pärit muusik, kes liugleb pärimusmuusika ja muu muusika vahepeal. Vaatamata mõjutustele teiste maade muusikast, hoiab ta siiski tugevalt kinni kultuurist, mille sees on ta üles kasvanud. Jalmar teeb kaasa ansamblites Zetod, Johanna-Adele Jüssi Band, Sw(f)est, Klapp, Gjangsta ja Viljandi Guitar Trio. Aastal 2011 lõpetas ta TÜ Viljandi Kultuurakadeemia, mille jooksul veetis aasta ka vahetusüliõpilasena Rootsis Karlstadi Ülikooli Ingesundi Muusikakõrgkoolis. Aastal 2010 lõi etnopidude sarja „Folkloob" ning sügisest 2011 teeb korra kuus Raadio 2-s saadet „Etnokonservid".

KINO: "Raudset leedit" peavad kõik poliitikast vähegi huvituvad inimesed vaatama minema.

TV: Töötud ja kodused inimesed - "Selline on elu" on fantastiline ajaviide kell 15.45 Tv3 kanalil.

15-aastane Madeleine peab oma vanemate vahel valima. Nende abielu on lõppenud ning nad võitlevad hooldusõiguse eest. Pealegi ei saa Madeleine teismelise elu elada - tema ema on invaliid. Vastutus on tüdruku jaoks liiga suur ja ta tahab oma isa juurde kolida. Kas Madeleine lahkub oma haige ema juurest ning läheb isa juurde elama?

ILM: TÄna on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub enamasti lõunakaare tuul 1-7 m/s, õhtul rannikul 8-13 m/s. Õhutemperatuur on -7..-13, rannikul kuni -5°C.Täpsemalt loe ilma kohta Delfi ilmalehelt!

HOROSKOOP: Kas sinu jaoks tuleb päev edukas või mitte, seda vaata horoskoobilehelt!