KINO: Täna esilinastub Solarise kinos fantastiline film, mis kannab nime "Võitleja". Filmimaailma tõusvad tähed Tom Hardy ja Joel Edgerton kehastavad kaht teineteisest võõrdunud venda, kel seisab ees elu suurim võitlus.

Vaata treilerit!

TV: Viimastel päevadel skandaali jõudnud "Kodutunne" oli möödnud nädala vaadatuimate saadete seas teisel kohal. Kas skandaal mõjutab saate tulemusi? Igatahes algab Kirsti Timmeri poolt juhitud heategevus/väljapressimissaade Kanal2-s kell 21.30

Sel nädalal on "Kodutunne" Ida-Virumaal. Siin elab Ljuda, kelle neljas laps sündis peale oma isa surma. Ljuda võttis ette totaalse elumuutuse ja kolis oma lastega Kohtla-Järvele. Elamispind, mille üksikema sai, oli aga sellises seisukorras, et Ljuda lapsepõlvesõber pöördus "Kodutunde" poole.

MOOD: Tallinn Fashion Weeki raames näeb täna seksikas BonBon pesushowd. Täpsema moenädala ajakava leiad SIIT!

SPORT: Kadrioru staadionil toimuvad ERGO maailmamängud kettaheites. Kell 17.10 asuvad ketast heitma tänavuse MMi viis parimat - Robert Harting, Gerd Kanter, Ehsan Haddadi, Märt Israel ja Benn Harradine. Lisaks on võistlustules maailma edetabelijuht Zoltan Kövago ja neljandal kohal paiknev Piotr Malachowski.

SOODNE OST: Säästukas maksavad Black mama kohukesed ainult 17 senti!

HOROSKOOP: Jäär, sa püüad luua täiuslikku maailma, kuid jääd kinni detailidesse ning see võtab teilt liigselt energiat. Tesied vaadake enda päeva SIIT!

ILM: Täna on pilves selgimistega ilm. Hooti sajab vihma. Puhub edela- ja lääne-, läänepoolsetes maakondades lääne- ja loodetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 14-16 m/s. Sooja on 13..17°C.Ilma kohta lähemalt loe SIIT!