EKSTREEM: Täna ja homme toimub Kiviõlis motofestival, kus osalevad 15 riigi krossisõitjad. Tegemist on mitmekülgse kogupereüritusega, mille raames peetakse maha külgkorviga krossitsiklite maailmameistrivõistluste etapp, toimub mäkketõusu shõwvõistlus, hilisõhtune soolotsiklite superkross, esinevad rockbandid Nevesis ja Smilers, põnevad tegevused lastele jpm vägevat.

SPORT: Eesti võrkpallikoondis kohtub turniiril Pärnus Lätiga. Mäng algab täna kell 19.30.

SOODNE OST: Kui su riided on juba väga plekilised, siis tea, et Maksimarketis ja Konsumis maksab plekieemaldaja Vanish vaid 3,99. tavaolukorras peaksid sa plekke eemaldama 6,71 maksva Vanishiga!

KONTSERT: Jääär annab täna kontserdi Oela laululaval. Kes ei tea, kus oela asub, siis kliki SIIA ja vaata järgi.

KINO: Eestimaa kinod on vallutanud skandaalse Lars von Trieri kõige uuem film "Melanhoolia". Jalaga tagumikku naljade austajatele see film muidugi ei sobi, teie minge hoopiski "Halba õpetajat vaatama"! 

TV: Tallinna TV näitab täna 2004. aasta Hongkongi filmi "Riisi rapsoodia". Film algab kell 21:30

Võluv proua Fan peab juba aastaid Singapuri hiinalinnas restorani. Ehkki äri läheb hästi, on ta mures oma kolme poja pärast, kes kõik on rohkem huvitatud suhetest meeste kui naistega. Viimaseks õlekõrreks saab Prantsusmaalt saabuv vahetusõpilane Sabine, kelle ema loodab nooremale pojale pruudiks sokutada.

HOROSKOOP: Ambur, ole ettevaatlik, et sa oma nooltega kellegi täna haiget ei teeks. Teised tähemärgid saavad enda kohta lugeda SIIT!

ILM: Täna tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati hoovihma, võimalik äike. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10 m/s. Sooja on 18..23°C. Täpsemalt loe SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!