TV: Kell 20.30 saavad teleka ette istuda kõik sooja huumori fännid. Kanal 2-s hakkavad peremehed jälle perenaist otsima.

Paarid, kelle tutvus on tormilisele suvele vastu pidanud, saavad võimaluse panna oma suhe proovile ka reisil. Tarmo ja Merle sõidavad nädalaks Türgi päikese alla ning armunud Viljar ja Heli külastavad sügisest Peterburi. Raimo ja Kaisa loobuvad pikast reisist ja naudivad nädalalõppu Eestis, Saka mõisas.


KINO: Esilinastub romantiline film "Üks päev", mida vaatama minnes tasub ilmselt taskurätikud kaasa haarata.

Emma Morley (Anne Hathaway) on põhimõttekindel ja ambitsioonikas töölisklassitüdruk, kes unistab maailma paremaks muutmisest. Dexter Mayhew (Jim Sturgess) on varakas südametemurdja, kes tahab muuta maailma enda mängumaaks.


KULTUUR: Kel säästlikud autod või mõni soodusvoucher soetatud, siis täna on hea võimalus põrutada Riiga Elton Johni vaatama. Arēna Rīga-l alagb kontsert kell 19.30 ja pileteid on veel saadaval.


SOODNE OST: Noored emad, rünnakule! Maximas on Pampersi mähkmed odava hinnaga. Tavapärase 15,27 asemel maksab pakk vaid 11,99. Jess!!!


ILM: Täna on pilves selgimistega olulise sajuta ilm.Kohati on udu. Puhub enamasti edelatuul 2-7 m/s. Sooja on 8..11°C. Täpsemalt loe ilma kohta SIIT!

HOROSKOOP: Ambur, võimalik, et puutute täna kokku inimestega, kes on võimuahned ning kompromissitud. Ärge laske ennast nurka suruda, kuid samas vältige agressiivset käitumist. Tesised lugege enda horoskoopi SIIT!