ILM:
Vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma, võimalik äike. Edelatuul 4-10, saartel ja läänerannikul kuni 13 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb ja pöördub kagusse. Sooja on 19..24°C.

HOROSKOOP: Vähkidele võib nädala esimene pool olla suures osas veel eelmise nädala nägu. Veenuse asend Vähis lubab sul nautida ennast nii nagu oled - sa ei tunne vajadust kanda maski ega etendada mingit rolli. Samas võib probleemiks olla mõningane laiskus ja enesehellitamine. Sa pole vähk? Pole lugu. Suur Naisteka horoskoop ootab sind SIIN.

TELEVISIOON: Esmaspäeval näiab ETV inglaste dokfilmi "Võim". Tol ajal Venemaa rikkaim mees Mihhail Hodorkovski arreteeriti 2003. aastal relvaähvardusel ühel Siberi lumisel maandumisrajal, sest ta oli propageerinud avatud ühiskonda ja esitanud väljakutse president Putini absoluutsele võimule. Tema naftakompanii Jukos võõrandati ja järgnes kohtuprotsess, mis äratas nördimust ka laiemas maailmas. Igaks juhuks kiika üle kogu telekava SIIT.

KINO: Katusekinost leiad aga filmi "Hiroshima, mu arm". Esimese mängufilmi juures toetus Alain Resnais lühidokumentaalfilmide kogemusele. Prantslannal (Emmanuelle Riva) on suhe jaapani arhitektiga (Eiji Okada) Hiroshimas, kuhu naine on saabunud filmivõtetele.