TV: Kes veel ei tea, siis enne Hollywoodi maandumist valati Rootsi ajakirjaniku ja kirjaniku Stieg Larssoni (1954-2004) postuumselt ilmunud ning koheselt bestselleriks muutunud romaanitriloogia "Millennium" esimene osa filmiks siinsamas põhjamaades.

Keskealine uuriv ajakirjanik Mikael Blomkvist palgatakse rikkurite suguvõsa poolt uurima üht aastakümnete tagust müstilist mõrva: ühel 1966. aasta augustipäeval tapeti äridünastia patrooni vennatütar Harriet Vanger. Blomkvist kolib pooleks aastaks elama Vangeritele kuuluvale saarele, kus roim toimus ja kus kõik kahtlusalused seniajani elavad. Uurimise käigus ristub tema tee plahvatusohtliku iseloomuga geniaalse arvutihäkkeri Lisbeth Salanderiga.
"Lohetätoveeringuga tüdruk" on eetris kell 21.55.

VITAMIINID: Uskumatu, aga tõsi on see, et üks puuvili suudab pühapäeva pidulikumaks muuta. Tassid koju pomelo, lõikad selle lahti ja ongi päevas sorts rohkem päikest. Vili maksab Maximas vaid 0,95 euroraha kilo pealt.

KORVPALL: Balti liiga raames kohtuvad Kalevi Spordihallis BC Kalev/Cramo ja Liepaja Lauvas. Omadele saab kaasa elama hakata kell 18.00.

ILM: Öösel: Vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, saarte rannikul ka lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, saartel hommikul idatuul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on -4..-7, kohati -10, saarte rannikul kohati 0..+1°C. Päeval: Hommikul lääne poolt pilvisus tiheneb ja mitmel pool sajab lund, saartel ja rannikul kohati ka lörtsi ja vihma. On jäiteoht. Puhub ida- ja kagutuul 2-8, saartel puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -3..+1°C.Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Jäär satub valesse kohta ja valesse aega ning loomulikult teeb seal suu lahti ja keerab kõik päris tuksi. Umbes samal lainel on ka neitsi. Teised elukad on rahulikumad ja nende jälgi saad ajada SIIT.