ÜRITUS: Melomaanid, valvel! Kuldsete kuuekümnendate kuldlaulude eestimaine kuldesitaja, ansambel Kollane Allveelaev G annab Haapsalu väikese linnuse laval kuldse kontserdi.
Ansamblis mängivad ja laulavad Ivo Linna, Meelis Punder, Antti Kammiste, Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Toomas Vanem, Jaan Karp ja Tiit Kõrvits.

TV: ETV näitab kell 22 väga head dokumentaaldraamat "Margaret" (Inglismaa, 2008), mis räägib inglaste Raudsest Leedist ehk Margaret Thatcherist. Võimuvõitluse huvilistele kohustuslik!

KALI: Traditsioonilist kalja on solgitud paljude tootjate poolt nii- ja naapidi, et lootus kippus vahepeal kaduma kuid nüüd on juba mitu aastat igasugustes testides oma "päris" maitsega alati esirinnas või esimene olnud Tanheiser.  On rõõm teatada, et väärt jooki saab Säästumarketist vaid 1,15 liiduraha eest.

SPORT: Eesti jalgpalli meistriliigas kohtuvad hooaja liider FC Flora ja nende kibe linnarivaal FC Levadia. Mäng algab kell 18:45 A. Le Coq Arenal.

ILM: Tuul on nõrk ja muutlik, kuid äikesepilve alused tuuleiilid võivad tugevad olla. Õhtupoolikul pöördub tuul Lääne-Eestis edelasse ja läände. Öösel on 15 kuni 18, päeval 19 kuni 25 kraadi sooja. Loe ilmast lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kalad ujuvad ebatavalistes vetes, aga veevalaja on seevastu vägagi konkreetne. uuri lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!