ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm, peamiselt Lääne- ja Lõuna-Eestis sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, öö hakul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0..-6, saarte rannikul kohati +1°C. Päeval on muutliku pilvisusega ilm, kohati võib vihma sadada, puhub lääne- ja loodetuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on +3..+7°C.

HOROSKOOP: Kaksikutele on soodne päev romantilisteks suheteks, lõbutsemiseks, spekulatsioonideks ja lastega tegelemiseks. Kutsuge külalisi ja veetke üks lõbus ja vahva päev. Teised saavad nõuandeid vaadata SIIT

KONDENSPIIM: Nämm, Maximas on kondenspiima purgid allahinnatud lausa 32%, mis tähendab, et 533 g seda head asja maksab reaalselt vähem kui viimasel ajal tühipaljas kanamuna!

KOSMOS ´68 - Muusikadokumentaal ”Kosmos ´68” on midagi sellist, mida peaks nägema iga erksam noor ja mitte enam nii noor, sest see räägib ju meie maast ning rahvast. Ausalt ja kaasaelamist võimaldaval moel. Film jutustab inimestest, kes tõid 1960.aastatel ühiskonna ellu killukese vabadust. Midagi sellist, mis on väärtusena tänaseski päevas alles. ETV 22.30.

SEPULTURA: Sepultura ehk üks maailma kuulsama Brasiilia metal-bänd astub juba täna klubi Tapper lavale. Tüübid on müünud maailmas üle 20 miljoni plaadi, andnud välja 12 stuudioalbumit ja neist viimast, nimega "Kairos", peetakse fännide ja kriitikute seas jällegi vägagi õnnestunuks.
Soojendusbändidena alustavad 21. märtsil Taani moodsa meloodilise metali suurnimi Hatesphere ja kodumaine thrash-metali lootus Cantilena. Pilet plekib 30 eurtsi!