KINO: Täna esilinastub Justin Timberlake'i ja Mila Kunist film "Seksisemud".

Dylan (Justin Timberlake) ja Jamie (Mila Kunis) on tööasjus tutvunud noored, kes püüavad hoiduda Hollywoodi romantiliste komöödiate klisheedest ning elada ilma koormavate suheteta. Mis aga saab sõprusest, kui sellele lisada muretu, ilma mingite kohustusteta seks? Elu muutub väga kiiresti väga keeruliseks. "Seksisemud" on värske romantiline komöödia sõprusest ja seksist ja nende segamisel tekkivast suurest segadusest.

TV: Kell 20.00 algab TV3 menusari "Kättemaksukontor"

Häidi on vanglas, Kättemaksukontorit süüdistatakse röövis ning näib, et kogu maailm on nende vastu pööranud. Frida taipab, kui lühinägelik ta on olnud, uskudes seda, mida ta silmad nägid. Siiski võtab ta väljakutse vastu ja otsustab sulidega võidelda sama relva abil, millega teda ennast alt veeti. Et vastast uskuma panna, tuleb detektiividel korraldada lausa suurejooneline lavastus.

KULTUUR: Rotermanni keskuses tehakse Pecha Kuchat. Kuchatama hakatake kell 18.00

Pecha Kucha Night autorid on Astrid Klein ja Mark Dytham (Klein Dytham architecture). See on üritus, kus disainerid ja loomeinimesed omavahel suhtlevad.
Mõõdukas kogus alkoholi ning vaba mikrofon (20 slaiidi á 20 sek) on selleks, et jagada oma mõtteid ja filosoofiat ning tutvustada oma töid ja tegemisi. Esmakordselt toimus Pecha Kucha 2003 Tokyos, nüüdseks on üritus aset leidnud juba 434 linnas üle maailma.

www.pecha-kucha.org

SOODNE OST: Noored emad! Maximas on Pampersite megabox vaid 19.99 eurot! See on tervelt kolmandiku võtta vähem kui tavaliselt.

ILM: Täna on enamasti pilves ilm. Hooti sajab vihma. Puhub edelatuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 13-16 m/s. Sooja on 14..17°C. Ilmast loe lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: Kaksikud, suhted teistega kipuvad täna ebastabiilsed ning pealiskaudsed olema. Ärge usaldage niisama lihtsalt inimesi.Teised lugege oma horoskoopi SIIT!